reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Sierpniowe mamy 2015

u nas tez weekend rodzinny - pojechaliśmy do teściów.

no i mam mały problem bo Mąż mi się rozłożył - totalnie przeziębiony. Mówią, że nie powinien ze mną spać tylko w innym pokoju :crazy:

za bardzo nie wiem co zrobić bo nie chcę spać osobno, zresztą jutro i tak wrócimy do domu a mamy tylko jedno łóżko więc będziemy musieli spać razem... nastraszyli mnie, że może się coś stać z dzieckiem jak się przeziębienie :no:

Wywalić Męża z łożka czy zostawić? Jak to jest w końcu z tym przeziębieniem w ciąży bo zgłupiałam? faktycznie jest dla nas takie groźne??

reklama
Witamy się w 3-paku :-D tyle piszecie, że nie sposób Was nadrobić.
Akuku piękny tort (jak każdy zresztą).
Wyszłam ze szpitala w poniedziałek na własne życzenie. We czwartek miałam wizytę u swojego lekarza, dzieciaki rosną pięknie, szyjka jest krotka ale twarda i zamknięta więc prawdopodobnie taka moja budowa po prostu.

Teraz leze plackiem i czekamy czy na następnej wizycie będzie lepiej czy gorzej :-).

Ogólnie minęły mi już prawie całkiem mdłości. Pojawiła się zmaga i zawroty głowy :-D ale czuje też już ruchy maluchów więc trochę jestem spokojniejsza.

Olka bliźniaki? Wow , to ci wyzwanie :). Jestem z bliźniaków, mam brata bliżniaka. :)

Co Ci było,że byłaś w szpitalu?

u nas tez weekend rodzinny - pojechaliśmy do teściów.

no i mam mały problem bo Mąż mi się rozłożył - totalnie przeziębiony. Mówią, że nie powinien ze mną spać tylko w innym pokoju :crazy:

za bardzo nie wiem co zrobić bo nie chcę spać osobno, zresztą jutro i tak wrócimy do domu a mamy tylko jedno łóżko więc będziemy musieli spać razem... nastraszyli mnie, że może się coś stać z dzieckiem jak się przeziębienie :no:

Wywalić Męża z łożka czy zostawić? Jak to jest w końcu z tym przeziębieniem w ciąży bo zgłupiałam? faktycznie jest dla nas takie groźne??
Moj prżeziebiony był 2tyg temu, spaliśmy razem, nie zarazilam sie, all good.
Nie wyobrażam sobie spać bez m. Ale piam duzo soku z cytryn, aceroli, kiwi.

Do szpitala trafiłam z powodu bolesnych skurczy promieniujacych na nogę i plecy. Tam okazało się, że moja szyjka ma 23mm, a skurcze najprawdopodobniej to kolka nerkowa.
niestety moja macica jest już spora i zaczyna naciskać na nerwy itd.
Muszę się po prostu przyzwyczaić, że ciąża bliźniacza to zupełnie co innego niż pojedyncza i będzie dobrze :-D

agapa87 , ja miałam takowe plamienie (tak sądzę czytając co to takiego), jest to leciutkie plamienie, jakbyś dopiero co dostała okres, jest ono jednak jednorazowe. Kolor też taki, czyli brązowaty. Nie kazda kobieta to ma.

Dziękuję Ci za odpowiedź:) właśnie coś takiego miałam i właśnie brązowate, owu jakiś tydzień temu więc naprawdę mam nadzieję że się udało:)

Olka witaj, ciesze sie bardzo ze wszystko dobrze. Myslalam dzisiaj o Tobie :-)

Anney kiedy nastepny wyjazd do Pl - czekam na spotkanie z Toba przy kawie :-)

Natka pij duzo wody z cytyny i miodu czy innych owocow, ktore maja duzo witaminy C zeby sie wzmocnic. Ja bylam przeziebiona na samym poczatku ciazy i jest dobrze.

oki, to zrobie jak mowicie - zostawie Męża w spokoju i będę piła dobre rzeczy! :)

wstyd się przyznać ale dzisiaj po raz pierwszy piłam sok z sokowirówki z pomarańczy - zakochałam się :-) myślę, żeby kupić sokowirówke :-D

kurcze, naprawdę już w 12 tyg czujecie ruchy dzieci????? :szok:

reklama
Ja jeszcze nie czuje ale tak jak olka majac blizniaki to pewnie mozna juz wyczuc.. Ale na ciaze pojedyncza to faktycznie bardzo wczesnie by juz czuc, ja mam nadzieje ze juz za kilka tygodni cos tam poczuje :D

Do góry