• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Sierpniowe mamy 2015

reklama
Pewnie też będę miała pełno pytań, kiedy termin będzie bliżej. Na razie jakoś jeszcze nie myślę o tym i o kupowaniu ciuszków, za to przedyskutowałam z siostrą i koleżankami, co mogę dostać/pożyczyć używane. Ja chyba muszę poczuć te ruchy, żeby tak bardziej przekonać się, że to jest osobna osoba w środku. Na razie nie mogę się doczekać jutrzejszego USG, chciałabym już wiedzieć, czy wszystko w porządku.
Przeraża mnie to, co czytam o lekarzach w UK, tym bardziej, że jak się uda, to chcę za jakiś czas pojechać tam na post doca (ale już po urlopie macierzyńskim). Ja w ramach NFZ mam wszystkie badania, dostaję je do ręki, szyjka jest zawsze sprawdzana i wszystko jest ok.
Ser pleśniowy w sosie też ostatnio zjadłam, moim zdaniem gotowanie musi zabijać bakterie, nawet jak coś by tam było, a jeżeli są sery z mleka pasteryzowanego, to w ogóle by nie było problemu.

inx, widzisz inne dziewczyny maja lepsze doswiadczenia niz ja, mna sie nei sugeruj ahahahaha bo ja przez ostatnie 7 lat sciagalam takie rzeczy :p a raczej 'lekcje'
post doca z czego?

a i jeszcze kontakty musimy mieć do siebie

anney wiem, wiem... i będziesz mieć już spokoj- zobaczysz :D
a ja zartowalam z tym nieszczęściem :P wiesz przecież :D
rownie dobrze mogłabym mowic zpsaddaj z forum bo nam nieszczęście przytargasz :D hahaha ! no dziewczyny głosujemy kto jest za hahahaha :d Anney Ty pierwsza :D

No ja tez bym chciała was zobaczyć ? Anney kogo widzialas ?

a i jeszcze kontakty musimy mieć do siebie

anney wiem, wiem... i będziesz mieć już spokoj- zobaczysz :D
a ja zartowalam z tym nieszczęściem :P wiesz przecież :D
rownie dobrze mogłabym mowic zpsaddaj z forum bo nam nieszczęście przytargasz :D hahaha ! no dziewczyny głosujemy kto jest za hahahaha :d Anney Ty pierwsza :D

No ja tez bym chciała was zobaczyć ? Anney kogo widzialas ?
who the f... is anney! jester za :-)

akuku, oczywiscie z wiem,ze to zart, ja juzt ez sie z tego wszystkiego smeije ;)
tata moj mowi,zebym do polski nie przylatywala nawet haha

Akuku jestem za

A sluchajcie nie mozna zalozyc jakiegos zamknietego tematu do ktorego tylko my mamy dostep?? Tam by się fotki wrzucalo i inne "intymne:-P" rzeczy byśmy mogły tam pisac bezpiecznie

dobra Anney zbieramy glosy :D 1 na tak :D hahaha

Ty się nie boisz samolotem latac ? kobito ilu Ty ludzi narazasz ! hehehe.
powiedz skad latasz bo to ze do gdanska wiem- będę innych polaczen szukac :D hahaha
nie.. no dobra starczy :D

kurde To ja czarownica jestem jak Ci w myślach czytam ! spalic na stosie.. ! :D

Anney postow piszemy..ja swoich mam 6140 !!! yyyy a w domu syf ? bo czasu nie mam... jakby mi kompa zabrać na tydzień...to z telefonu korzytsac będę :D hehehe :D
a tak serio powinni mnie odlaczyc od neta- wyslac na odwyk :D:D

reklama
Buahahahahah Beatko masz jakas rozbierana sesje ktora chcialabys sie pochwalic??? :-D:-D:-D ale tak serio to cxemu nie, i jeszcze te nr telefonu w zamknietym temacie. Poza mozemy wymienic dane na fb :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry