Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
i uwielbiam jak mój Małż kupuje mi książki bez okazji... i zostawia w nich dedykacje... 
Teraz lekarka co wizytę pyta czy chcę iść na L4 ale póki co nie skorzystam chyba że w pracy będą mnie wkurzać chociaż dzisiaj to nie mogłam na tyłku wysiedzieć i brzuch mnie pobolewał tzn żołądek.czarne to po zelazie moze byc, i wtedy najczesciej sa twardsze, wiec moze sluzowka pekac.Ja tez mam l4 'chodzone' wypisane bez placzu, nawet ostatnio mnie pytal czy ciagniemy l4 a ja ze tak boo...i juz chcialam mowic a on ze nie obchodzi go to, ze daje i juz :-) ja mam 2ego lutego wizyte o 12:50 a pozniej o 18 prenatalne. Mam nadzieje, ze bedzie ok, a jak juz zobacze serduszko to mam nadzieje dowiem sie kto tam rosnie w brzucholu :-)
Ejjj dziewxzyny zadam troche 'intymne' pytanie. Jak u was z wyproznianiem? Rozni sie pod wzgledem wygladu itp? Macie hemoroidy? Bo ja lykam tabletki dla kobirt w ciazy i po tym robie na czarno i na poczatku jest krew i nie wiem czy to hemoroidy czy jeszcze cos innego. Wybaczcie jesli popsulam ktorejs kolacje![]()