reklama

Sierpniowe mamy 2015

Ja tez mam l4 'chodzone' wypisane bez placzu, nawet ostatnio mnie pytal czy ciagniemy l4 a ja ze tak boo...i juz chcialam mowic a on ze nie obchodzi go to, ze daje i juz :-) ja mam 2ego lutego wizyte o 12:50 a pozniej o 18 prenatalne. Mam nadzieje, ze bedzie ok, a jak juz zobacze serduszko to mam nadzieje dowiem sie kto tam rosnie w brzucholu :-)
Ejjj dziewxzyny zadam troche 'intymne' pytanie. Jak u was z wyproznianiem? Rozni sie pod wzgledem wygladu itp? Macie hemoroidy? Bo ja lykam tabletki dla kobirt w ciazy i po tym robie na czarno i na poczatku jest krew i nie wiem czy to hemoroidy czy jeszcze cos innego. Wybaczcie jesli popsulam ktorejs kolacje :-D

reklama
Witam sie po drzemce z Emilkiem :)
Zjadłam druga porcje leczo no ale to nie to :/ ja chce cos slodkiego..cos dobrego .. hm chyba ciasto marchewkowe upieke... je moge zjesc na goraco takie pyszne... i odrazu dwie blachy bo jedna koja i nie oddam nikomu ! Nie recze za siebie ;) sasasasasa. Tylko kurcze dawno nie robilam i zapomnialam przepis.musze poszukac bo tylko jeden minimalistyczny mi smakuje ;)

No wlasnie tez podejrzewam zelazlo w tych tabletkach... a wode to ja butle dziennie obowiazkowo procz tego inki, herbatki i inne duperele... z miodem tez probowalam i dupa ... a suszone sliwki blee :-)
Beatko czytalas moze sage Cukiernia pod Amorem? Jesli nie to polecam na slepo. Jestem w polowie 1 tomu i naprawde super sie czyta. Ma tylko 3 tomy wiec szybko pojdzie :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry