reklama

Sierpniowe mamy 2015

reklama
Cześć Mamuśki :) Ja już jestem po wizycie :) Dobra wiadomość beta 73 788 :D gorsza to taka, że lekarz nie chciał zrobić usg twierdząc , że za wcześnie a ja tak bardzo czekam na bijące serduszko mojej Fasolki :) No nic trzeba czekać cierpliwie...

Martuszka doczekamy się wszystkie w końcu:-) to kiedy teraz wizyta?
Starajaca mi lekarz zrobił usg ale kazał przyjść jeszcze za tydzień bo też mowi że jeszcze wcześnie także głowa do góry:-)

Następną wizytę mam we wtorek ale u innego lekarza, na którą czekałam pare miesięcy.. Teraz nie wiem do ktorego chodzić bo ten drugi to ponoć bardzo dobry specjalista :/ No nic pojde i się przekonam czy zrobi na mnie dobre wrażenie :) Współczuje Wam tych wszystkich dolegliwości.. Ja jestem na zwolnieniu bo dostałam jakiejś wirusówki i w ogóle mój lekarz jest chyba zwolennikiem odpoczynku na początku ciąży bo już na pierwszej wizycie chciał mi wcisnąć leżące.

Według miesiączki to ok 8 tydzień. Tylko że ja prowadziłam obserwacje cyklu i wiem że ovu miałam później tj. 12 listopada. Stąd mam ciążę młodszą o ok 2 tygodnie.
Tylko ginekolog przy wizycie uwzględnia nie ovu, tylko termin miesiączki i dlatego kazał mi przyjść jeszcze za tydzień, żeby sprawdzić czy wszystko OK i czy ładnie rośnie.
Ja się tym nie przejmuję bo wiem kiedy była ovu i dlatego ciąża jest młodsza. No musi być dobrze i już :) innej opcji nie ma

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry