reklama

Sierpniowe mamy 2015

Little.me dobrze ze juz po. Ale cie trzymalo to znieczulenie. Mi po porodzie dosyc szybko zeszlo.

Ja tez za woda nie przepadam ale staram sie pic. Pije normalna mineralna. Czesto z sokiem malinowym z herbapolu wtedy mi smakuje [emoji1]

Anney ale ci fajnie. Mama [emoji1]

reklama
lilija - 400zl masakra, nie dziwie sie ze wiecej do niego nie poszlas

little.me - super ze najgorsze masz juz za soba, teraz bedzie tylko lepiej, kciuki

anney - nie ma to jak mamusia, moja tez dzis przyjechala bo maz mnie opuscil na 3 dni, wiec mama ogarnia wiekszosc a ja moge polezec, bo tez mam taki nakaz

co do picia to u mnie woda, zwykla niegazowana źródlana, czasem jakis sok z kartonu lub taki swojski rozrabiany z woda, no i przy sniadaniu to albo kawa zbozowa albo herbatka, ale my ogolnie na codzien to zawsze wode

Ja wpadam tylko prosić o kciuki, jutro o 7.30 (irlandzko-jukejowe pewnie będą jeszcze smacznie spać) mam usg. Za chwilę wraca m i będzie dyskusja- bo on chce jak najszybciej wiedzieć kto w brzuszku a ja..... no sama nie wiem, może dopiero w sierpniu ? :p

Anney super że mama będzie! To wspaniała pomoc!

reklama
Yoohoosek to u nas odwrotnie, Ja chce wiedzieć a Mój Mż nie chce znać płci. Ja sie z tym zgadzam, ale nie mogę mu obiecać ,że sie nie wygadam przy nim przypadkiem, juz pomijając fakt, że będę kupowała ubranka po części pod płeć i nie omieszkam mu pewnie pokazać

trzymam kciuki!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry