Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Ja pije wodę niegazowaną jakąś zwykła ze sklepu, dużo też piję herbat bo w ciąży polubiłam liptona , mąż dba o to aby w domu było kilka smaków, gazowanego praktycznie nie pije, jedynie jak gdzieś wyjdziemy i mąż sobie zamowi to od niego czasami łyknę, soki w kartonikach rzadko, ewentualnie mąż mi kupuje Dr witta
Aneczka gratuluje udanej wizyty. Oo i jaki wstydzioch maly/a.
Blerka ja poje przegotowana wode ale mieszkam w takim regionie ze super wode mamy..zadnego kamienia. Mysle ze zwykla woda jest ok
Wypisalam wlasnie zaproszenia na Victorka urodziny.. wyprawiamy dopiero 28 a on biedny nie moze zrozumiec czemubtak pozno ;( przeciez Pani w szkole mowila ze urodziny ma jutro wiec jutro powinien miec party
Gardlo mnie boli okropnie..
Emilka oczy lepiej choc dzis znowu zaczerwienione ;(
Dalej krople dajemy.
little.me - swietnie ze wszystko dobrze odpoczywaj teraz
yoohoosek - ja chodzilam tylko na nfz, ale jakbym chodzila tez prywatnie to bym pewnie robila wszystkie badania laboratoryjne na nfz, a lekarza prywatnego przeciez nei obchodzi gdzie robisz. Bez sensu robic 2 razy.
blerka - ja pije co mam pod reka - wode, herbate, kawe zbożową. Kawy zwykłej i przed ciążą nie piłam wiec mnie nei ciągnie. Gazowanych staram sienie pic.
a propo gazowanych - w poprzedniej ciąży bardzo pomagała mi coca cola na ból głowy ))
hmm a ja pije gazowana wode. nie pepsi itp, tylko zwykla gazowana wode i nektar z czarnej porzeczki <3 niegazowane wody tez ale nie lubie. nie mpzemy ogolnie popadac w panike my ostatnio kupilismy pasztet z kogutkiem, zrobilam spbie 3 kromki, po 1,5 wyczytalam ze lepiej uwazac i reszta poszla do kosza hahaha ale prawda jest taka ze jalby tak czlowiek mial na wszystko uwazac i jesc tylko to co dozwolone to by po prostu zglupial ....
gratuluje wizyt kobitki
Akuku najwazniejsze ze urodzinki beda !!
kiedy ten Twoj biedulek sie wykuruje?