reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Sierpniowe mamy 2015

Lucalew super lekarz, nie dziwię się że chcesz do niego wrócić!
Ja strasznie nie lubię takich naciagajacych lekarzy. Trafiłam na takiego w poprzedniej ciąży (z polecenia, ponoć jeden z najlepszych lek w krakowie) ale jak na trzeciej wizycie (chodziłam do niego co dwa tyg bo tak chciał) powiedział że koniecznie muszę u niego zrobić usg 4d (w 30 tc, jak kilka dni wcześniej miałam robione usg na super sprzecie w innym miejscu) to podziekowalam za leczenie. ....

reklama
Yoohoosek jestem totalnie uprzedzona do "najlepszych lekarzy" . Kiedyś Pani Ginekolog (pierwsza u jakiej byłam w Poznaniu), poleciła mi Endokrynologa- najlepszego w poznaniu. Za wizytę trwającą 7 minut z pobraniem krwi, z diagnozą :nie ma Pani tarczycy, a jak już to leciutką" zażądał 400 złotych. ... W zyciu bym sie nie spodziewała,że ktoś tyle bierze, ale nie wiem, może za mało w życiu widziałam.

Lilija 400 pln za wizyte szok to u profesorow chyba. Chyba bym nie zaplacila tego i spytala konkretnie za co ta kwota no chyba ze wiedzialas ze tyle wizyta kosztuje. Trzeba uwazac z tymi lekarzami. Tez trafialam na naciagaczy ale na szczęście trafilam juz na tego ktoremu ufam i póki co zostaje u niego.

Lucalew nie wiedziałam za ile wizyta,może to mój błąd, ale po prostu się nie spodziewałam, miałam w portfelu 250 złotych. Tyle mu dałam.
Nie podważam jego kompetencji, bo być może jest świetnym lekarzem, osobiście byłam raz i więcej nie poszłam własnie przez kwotę jaką sobie zażyczył

Hej dziewczyny. Melduje sie wam.
Pozdrowienia jeszcze ze szpitala.
Szew na szyjkę założony!! Wszystko poszło dobrze.
Pomalutku czucie w nogach wraca.
Nadzieja jest ze już wszystko będzie ok :-)

Nie nadrobilam was jeszcze ale skoro o szyjce mowa to długość sprawdzają przez usg. Moze sie skracać nie dając wiekszyvh objawów - u mnie byly to bezbolesne twardnienia ale niewydolność szyjki mialam juz poprzednio ( po pierwszym ciężkim porodzie- peknieta i konizacji)
Sam zabieg przy znieczuleniu zewnatrzoponowym przez tkz "wyciągnięcie" szyjki I założenie szwu.
W pl bralam potem leki przeciw skurczowe do końca ciąży. Tu niestety nic nie dają chyba ze cos się dzieje.

Little. me ciesze sie bardzo,że wracasz szybko do zdrowia! :* Wracaj do nas jak najszybciej ;)

Little dobrze że juz masz to za sobą. Straszne to co piszecie o tym szyciu jej ja przeżywam cytologie bo to dla mnie nie przyjemne a co dopiero takie szycie brr no ale wszystko dla dobra dziecka.

Lilija 400??! O matko za co!

reklama
Little ciesze sie ze juz po . Odppczywaj ;)

Nie mam na noc sily ..spalam do 10 i jiz mi sie spac che... a dzis musze biszkopt piec bo mam tort na piatek ;)

Do góry