• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Sierpniowe mamy 2015

Lucalew super lekarz, nie dziwię się że chcesz do niego wrócić!
Ja strasznie nie lubię takich naciagajacych lekarzy. Trafiłam na takiego w poprzedniej ciąży (z polecenia, ponoć jeden z najlepszych lek w krakowie) ale jak na trzeciej wizycie (chodziłam do niego co dwa tyg bo tak chciał) powiedział że koniecznie muszę u niego zrobić usg 4d (w 30 tc, jak kilka dni wcześniej miałam robione usg na super sprzecie w innym miejscu) to podziekowalam za leczenie. ....

reklama
Yoohoosek jestem totalnie uprzedzona do "najlepszych lekarzy" . Kiedyś Pani Ginekolog (pierwsza u jakiej byłam w Poznaniu), poleciła mi Endokrynologa- najlepszego w poznaniu. Za wizytę trwającą 7 minut z pobraniem krwi, z diagnozą :nie ma Pani tarczycy, a jak już to leciutką" zażądał 400 złotych. ... W zyciu bym sie nie spodziewała,że ktoś tyle bierze, ale nie wiem, może za mało w życiu widziałam.

Lilija 400 pln za wizyte szok to u profesorow chyba. Chyba bym nie zaplacila tego i spytala konkretnie za co ta kwota no chyba ze wiedzialas ze tyle wizyta kosztuje. Trzeba uwazac z tymi lekarzami. Tez trafialam na naciagaczy ale na szczęście trafilam juz na tego ktoremu ufam i póki co zostaje u niego.

Lucalew nie wiedziałam za ile wizyta,może to mój błąd, ale po prostu się nie spodziewałam, miałam w portfelu 250 złotych. Tyle mu dałam.
Nie podważam jego kompetencji, bo być może jest świetnym lekarzem, osobiście byłam raz i więcej nie poszłam własnie przez kwotę jaką sobie zażyczył

Hej dziewczyny. Melduje sie wam.
Pozdrowienia jeszcze ze szpitala.
Szew na szyjkę założony!! Wszystko poszło dobrze.
Pomalutku czucie w nogach wraca.
Nadzieja jest ze już wszystko będzie ok :-)

Nie nadrobilam was jeszcze ale skoro o szyjce mowa to długość sprawdzają przez usg. Moze sie skracać nie dając wiekszyvh objawów - u mnie byly to bezbolesne twardnienia ale niewydolność szyjki mialam juz poprzednio ( po pierwszym ciężkim porodzie- peknieta i konizacji)
Sam zabieg przy znieczuleniu zewnatrzoponowym przez tkz "wyciągnięcie" szyjki I założenie szwu.
W pl bralam potem leki przeciw skurczowe do końca ciąży. Tu niestety nic nie dają chyba ze cos się dzieje.

Little dobrze że juz masz to za sobą. Straszne to co piszecie o tym szyciu jej ja przeżywam cytologie bo to dla mnie nie przyjemne a co dopiero takie szycie brr no ale wszystko dla dobra dziecka.

Lilija 400??! O matko za co!

reklama
Little ciesze sie ze juz po . Odppczywaj ;)

Nie mam na noc sily ..spalam do 10 i jiz mi sie spac che... a dzis musze biszkopt piec bo mam tort na piatek ;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry