reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Sierpniowe mamy 2015

Mój m to sie potrafi obrazić jak nawet nie moja wina jest.. Ale on tak go obraca swoim gadaniem ze wychodzi na jego i ja mam wyrzuty sumienia CZEMU??!!
Ale ostatnio to ja prowokuje kłótnie bo hormony mi szaleją i potem mam wyrzuty sumienia bo on sie wkurza i wogole ale potem sam przychodzi i przeprasza i sie przytula to chyba cos inaczej Eh..
Co do rzeczy dla maluszka nic jeszcze nie mam..
Super natural nawet fajne - tu zaczęłam oglądać :) ale same jakieś stare odcinki puszczają, a nawet nie wiem czy sa jakieś nowe sezony czy nie ..

reklama
Akuku jeśli to Cię pocieszy to moje dzieci nie mają pomierzonej przeziernosci. Nie dały się a parę dni później był już za późno. Jak pytałam w szpitalu to lekarka mi powiedziała, że najważniejsze jest USG polowkowe a przeziernosci jest naprawdę ważna jeśli bierze się pod uwagę usunięcie ciąży. Jeśli są chore to na polowkowe też to wyjdzie .

Głowa do góry . Jak mi się trafią jeszcze dwie laski to się zamienimy :-D

Ahh dziewczyny dobija mnie tu uk !
Z Emilkie. Tez mi nie zmierzyli bo sie zle ustawil...ale za 3 fni bylam w pl i lekarz normalnie zabdal ;/
Tu glaby sa normalnie !

hej babeczki

mnie dopadla jakas bezsilnosc, normalnie nie mam sily na nic, wieczorem nie moge zasnac a rano wstac i caly dzien chodze struta normalnie, ehh

anney - o matko, ale musialas sie strachu najesc, ciesze sie ogromnie ze jednak wszystko ok, odpoczywaj ile tylko mozesz a bedzie wszystko dobrze, kciuki aby taka sutyacja juz sie nie powtorzyla

beata - cale szczescie ze z chrzesniaczka wszystko dobrze, wspolczuje rodzicom, chwila nieuwagi i moze byc tragedia, a nie spoasob chodzic krok w krok za dzieckiem

akuku - przykro mi ze tak wyczekiwana wizyta okazala sie tak nieprzyjemna, moze uda ci sie zalatwic jeszcze jakas wizyte do 14 tygodnia, aby zmierzyc dobrze dzidzie

Hejka. Wróciłam z wizyty, miałam na 19 ale była mała obsowka a potem mnie zatrzymali bo ciśnienie mi skakało. Ogólnie jestem zadowolona z wizyty, dzidziol pomierzony, spokojnie spał więc się udało. Wszystko jest ok i nie muszę iść na to genetyczne bo nawet gdyby coś to i tak bym nie usunęła. Zdjęć niestety nie mam.

reklama
jezu ona nawet kosci udowej nie zmierzyla.. ee ogolnie nic .. masakra :(

Fileczka super ze u was udało się wszystko pomierzyc :D

Do góry