• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Sierpniowe mamy 2015

reklama
Witam nie wiem czy juz moge tu dołączyć ale jeśli sie nie mylę termin będę miała na 24/08/15
Otóż sprawa wygląda tak:
Om13/11/15, owulacja ok 1/12/14, 9/12 wieczorem plamilam na różowo, myślałam ze @ wcześniej przyszła ale rano 10/12/14 jeszcze lekkie plamienie i później cisza dzisiaj dwa dni przed terminem @, mam sluz biało / przezroczysty gesty i ciągnących. A przed @ zawsze miałam"sucho"
Co o tym myślicie?
Co prawda to moja druga ciąża ale w pierwszej zero obiawow. Aha no i od ok tygodnia okropny ból piersi, a dziś rwacy ból w podbrzudzu i bol krzyża

Ostatnia edycja:
Byłam u lekarza o dziwo przyjął od ręki :) Mam się nie denerwować i pozytywnie myśleć, skurcze są spowodowane zmianami i zagnieżdżeniem zarodka (tak twierdzi), zrobił mi usg - póki co tylko pęcherzyk, ale na tym etapie to ponoć normalne, także czekam aż na następnym będzie coś więcej:) i jajniki są odpowiednio zmienione ciążowo :)

Wiecie co jak brałam ślub nie płakałam, w wielu sytuacjach gdzie wszyscy płaczą jak patrze i się dziwie:P dziś jak wyszłam z gabinetu trzymając w dłoni Nasz Pęcherzyk łzy mi leciały jak szalone! Hormony :))))

reklama
Anma widzę ze ty twarda babka jesteś a tu takie maleństwo cię rozczuliło :) to się nazywa miłość od pierwszego wejrzenia:-D super że masz dobre wieści:) to kiedy ci teraz kazał przyjść?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry