reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpniowe mamy 2015

reklama
A ja nie mam za bardzo objawow niewiem czy sie martwic czy nie boje sie moze cos wiecej we wtorek bd wiadomo oby bo juz szaleje :( choc niepowinnam dla dobra malenstwa

Witam nie wiem czy juz moge tu dołączyć ale jeśli sie nie mylę termin będę miała na 24/08/15
Otóż sprawa wygląda tak:
Om13/11/15, owulacja ok 1/12/14, 9/12 wieczorem plamilam na różowo, myślałam ze @ wcześniej przyszła ale rano 10/12/14 jeszcze lekkie plamienie i później cisza dzisiaj dwa dni przed terminem @, mam sluz biało / przezroczysty gesty i ciągnących. A przed @ zawsze miałam"sucho"
Co o tym myślicie?
Co prawda to moja druga ciąża ale w pierwszej zero obiawow. Aha no i od ok tygodnia okropny ból piersi, a dziś rwacy ból w podbrzudzu i bol krzyża

Ostatnia edycja:
Byłam u lekarza o dziwo przyjął od ręki :) Mam się nie denerwować i pozytywnie myśleć, skurcze są spowodowane zmianami i zagnieżdżeniem zarodka (tak twierdzi), zrobił mi usg - póki co tylko pęcherzyk, ale na tym etapie to ponoć normalne, także czekam aż na następnym będzie coś więcej:) i jajniki są odpowiednio zmienione ciążowo :)

Wiecie co jak brałam ślub nie płakałam, w wielu sytuacjach gdzie wszyscy płaczą jak patrze i się dziwie:p dziś jak wyszłam z gabinetu trzymając w dłoni Nasz Pęcherzyk łzy mi leciały jak szalone! Hormony :))))

reklama
Anma widzę ze ty twarda babka jesteś a tu takie maleństwo cię rozczuliło :) to się nazywa miłość od pierwszego wejrzenia:-D super że masz dobre wieści:) to kiedy ci teraz kazał przyjść?

Do góry