• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Sierpniowe mamy 2015

Happymum to szkoda, ale może moglabys kogoś poprosić aby ci kupił, albo przeczekasz jeszcze te parę dni. Ja robilam test jakoś 2/3/dni po terminie @.

Beata88 dzisiaj wizyta?

reklama
Beata88 ojj rozczuliło mnie i masz rację - to MIŁOŚĆ!!! :) Kazał mi przyjść za tydzień, dwa.... Ale ja za tydzień mam już zaplanowaną wizytę w przychodni gdzie normalnie chodzę, więc oczywiście pójdę:) Póki co mam brać nospe przy mocnych skurczach, zapewniał mnie, że bezpieczna.

Dzień Dobry Babeczki!

Kuracja imbirem, czosnkiem i miodem daje rezultaty czuję się o niebo lepiej, ale dla bezpieczeństwa byłam dziś u ogólnego i mam zwolnienie do czwartku. Nie najlepszy czas na chorobę mi się trafił ...ale mam nadzieję, że będzie dobrze:-)
Mdłości dalej brak, piersi delikatnie bolą i to wszystko. Apetyt już w miarę normalny. To tak na pocieszenie tym co piszą że też nie mają zbyt wiele objawów:)

Gratuluję nowym przyszłym Mamusiom, coraz większe grono się robi.

A i z tego gadania o rosole zakupiłam kurczaka w drodze od lekarza więc wieczorem będzie już bulgotał w garnku :)

Pozdrowienia i miłego dnia!

Hej dziewczyny, witaj happymum

Starajaca25
nie martw sie ja tez nie mam typowych objawów ciazowych. Ilesc procent kobiet je ma a ilesc procent nie, zreszta mozesz zreszta mnie tez moga jeszcze dopasc, glowa do gory, musimy myslec pozytywnie :-)

Anma14 gratki za udana wzruszajaca wizyte :-) Ja dzisiaj rano chyba przez te hormony trasznie nerwowa bylam ale juz mi lepiej :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry