reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Sierpniowe mamy 2015

reklama
Blerka tp slichaj ajk bedzoesz miec core a ja syna to podmienimy sie i tyle haha ;)
Co do tuszy to Ty pewnie szczupla jestes :p ale rozumiem Cie bo ja to na siebie patrzec nie moge.. tylko ze j mam nadwage ah ;(

Pupui odpoczywaj!
Ja juz sie przyzwgczailam do pogody tu i nke zwracam na to uwagi. Nie mam na to wplywu :)
Ale mamy kilka dni lata haha.

Pospalam z emilkiem 2 godzinki ;)

Blerka mowisz ze jak sni sie corka to bedIe syn.. a jak snie sie raz to raz to ? Hahaha :)
Ciekawa jestem juz tak ze nie mogw wytrzymac :D hahaha

ja jestem z tych co raczej na chlodno i bez emocji podchodxe. ni lubie panikowac i sie wkrecac ale zadzwonilam po porade a oni zaproponowali zeby przyjechac. lepiej sprawdzic niz pozniej zalowac. bo dla nie nadal nie wytlumaczalne jest ze ond 1 razu zaszlam w ta ciaze.
dzis i wczoraj jakas dziwna jestem.

Ostatnia edycja:
Loveboiled facet sobie zapisal ze jak sie cos zwolni to ma dzwonic.. ale niestety nie dzwoni ;/ zrobie prywatnie w pl chyba ze nie polece to tutaj ok 25 tyg.

Cześć!

Odczułam dzisiaj pierwszy prawdziwy wpływ hormonów :) Robiłam badania krwi, bo w piątek mam endokrynologa. No i jak na dobrze wychowaną panienkę przystało, czekałam grzecznie w kolejce 1,5 godziny:p (w tej przychodni to norma - najpierw do rejestracji, potem do pobrania). Jedyną osobą, którą zainteresował mój brzuch, była pani przede mną. I pyta się, czy nie przysługuje mi wejście bez kolejki. Ja mówię, że nie wiem, bo informacji żadnej nie ma. A że specjalnie mi nie robiło, to sobie czekałam. W końcu jesteśmy z tą panią pierwsze do pobrania i przychodzi kobitka w bardziej zaawansowanej ciąży. Rejestruje się i od razu się pyta czy może bez kolejki. No i wchodzi. Na co pani przede mną, że widzi pani, trzeba było mówić! A ja burak:) wchodzi do środka, zaraz za nią ja, na co pielęgniarka, poinformowana przez tą panią, że ja też w ciąży, mówi, że trzeba było mówić przy rejestracji, a na przyszłość, gdyby właśnie do rejestracji była duża kolejka to mam od razu do nich na pobranie podejść. Ja grzecznie kiwam głową i dalej burak. Wychodzę, okazało się, że wacik mi przeciekł, to musiałam podejść jeszcze raz.
Dojechałam do domu, wchodzę i w ryk :) R. się pyta, co się stało, a ja, że nic :) Dopytuje się, a ja "bo byli dla mnie bardzo mili" :) i dalej płaczę (chociaż już przez łzy zaczynam się śmiać). Potem jeszcze mówię, że się zakrwawiła, na co Chłop z paniką - gdzie?? A ja mówię - tu i pokazuję na łokieć. A on - Jezu, ale się przestraszyłem :) Chwilę później już nie płakałam, tylko się oboje śmieliśmy :) A jak moim rodzicom to opowiedziałam, to prawie padli z radości :)

Cześć Mamuski :)
Właśnie zrobiłam sobie jajecznice i wcinam, jaj mam od groma bo mi teściowa przywozi co nas odwiedzi. Moja teściowa to mnie częsciej przytulała niz moja mama... tak a propo wcześniejszych rozmów.

Pupui mądrze zrobiłaś,że zadzwoniłaś, też raczej nie jestem z osób panikujących , ale tu nie ma co czekać, lepiej sie upewnić,że wszystko ok.
Akuku ja nie ufam takim tekstom "zadzwonimy do Pani" , lepiej samej dzwonić i sie dopytywać. Jak mi kuchnie firma montowała przed świętami BN, to mowili "zadzwonimy jeszcze do pani o ktorej konkretnie godzinie bedziemy" i co? I zgubili moj nr tel! Co więcej stwierdzili,że wcale sie ze mną nie umawiali na dany dzien, czego ja bylam pewna! Umówilismy sie na kolejny termin i co? I znów zgubili!! Ostatecznie zrobili mi kuchnie 23 grudnia, ale już mnie mogli nie napiszę gdzie pocałować, bo wieczorem wyjezdzałam i nic upiec juz nie mogłam...

reklama
Pupui dobrze, że to sprawdziłaś. Mój lekarz mi powiedział, że jak zobaczę choćby krople krwi to mam do niego albo do szpitala jechać. Ale to pewnie przez poronienie.

Borysiatko jak jutro odpale komputer to wrzuce ci linki od kogo zamawiam. Jutro też próbie jakieś zdjęcia moich wytworow i ustawie do odpowiedniego wątku. A dzisiaj uszylysmy z cora grzadke z warzywami i truskawkami. Zabawa pierwsza klasa :-D

Moja młoda padla więc idę i ja na kanapę się odmozdzyc :-D

Do góry