reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Sierpniowe mamy 2015

Akuku świetny tort hm avengers :)
Anney dobrze ze wszystko sie tak skończyło bo wyglądało bardzo groźnie..

reklama
Własnie wróciłam z biedry, niczego dla dziecka nie kupiłam. Body słyszałam już wcześniej,że są średniej jakości... Lidlowe lepsze, a kocyki już przebrane. Najbardziej podobał mi sie Minnie , ale nie wiem jaka płeś ma mój stworek więc nie kupiłam.

Anney a co to za kuracja pigwą i czarnym bzem?? Dobrze,że wszystko sie dobrze skończyło.

Olka pokaż kocyki, kto wie może dobry interes rozkręcisz ;). Mam koleżankę która zaczęła z nudów szyc w ciązy a teraz ma dobrze prosperująca firmę internetową

Ostatnia edycja:
lilija, na codzien dostaja sok z aceroli (duze stezenie witaminy c naturalnej), zelazo w formie wody-czyli kupuje saszetki z naturlana woda zrodlana z duzym stezeniem zelaza, nei ma typowych dla suplementacji zelaza w tabletkach skutkow ubocznych (do tego zelaza albo wciskam cytryne, albo wlasni epodaje witamine c i jest przyswajalna w 80%, czyli o 40% wiecej niz w tabletkach), a kuracja z czarnego bzu i pigwy- kupuje w patece polskiej naturalne soki na zimno tloczone i na czczo po 50ml podaje.
poc
zytaj o czarnym bzie , pigwie i aceroli. jeden owoc aceroli zawiera tyle witaminy c, co w 6-8 cytrynach. jak nei mam aceroli, to zamieniam (choc bardviej ubogi) na syrop z rozy rdzawej.

Hej Babeczki!!

Na forum wrze, dobre fluidy unoszą się w powietrzu.

Super, że zakupy zaczynacie, ja uwielbiałam wyprawkową gorączke, nie ma nic przyjemniejszego!!!

Anney ciężka praca popłaca. Mądra i dojrzała z Ciebie kobieta.

Ola chwal się tu natychmiast!!!

Loveboiled pomocnika masz pierwsza klasa, to pewnie on znalazł w brzuchu brata lub siostre :p

Akuku - a się wcale nie dziwie , że tort się podobał. A zimy współczuje, ja o Cie podziwiam, ja tu narzekam nie raz że chłodno nawet w lecie (a mieszkam 2,5h od Edynburga) a Ty to tam masz weczną wiosnę lud jesień.
A i pamiętaj że w marcu pod koniec jest zaćmienie słońca w Szkocji 98%.

Magduś - super, że się przełamałaś. Mnie zakupy uszczęśliwiały straszne bo czułam jakby było bliżej i bliżej tego wyczekiwanego dnia.

Anciikowa - współczuje buntu synka. Oj ciężko jest jak dziadki rozpieszczają bo wtedy ma dziecko mętlik w głowie i wydaje mu się, że szantażem nas może potraktować. Ja mam nie pełna 3 latka w domu ale na szczęście bunt póki co przechodzi łagodnie.

Beata - łóżko super. U nas nie przeszło jak zdjęłam boki od łóżeczka. Nie chciał spać, nie mógł się odnaleźć, więc założyłam bok tylko niżej że może sam wchodzić do łóżeczka.

Borysiątko - porządkuj póki masz czas :p Bo za kilka miesięcy to wszystkie będziemy jak maszyny :))

A ja coś słabszą formę mam. Miałam nadzieje, że pójdę na ćwiczenia ale zostaje w domu. Rano coś sił nie miałam na nic, ale wzięłam się w kupę. Posprzątałam i upiekłam kruche ciasto z jabłkami i pianką. Studzi się w piekarniku.

Potem poszłam siku i nitki krwi miałam na papierze więc dziś daje na luz.
Jeszcze godzinę mam na odpoczynek i po Joche jadę. Mam nadzieje że A wróci szybko, żebym się bardziej nim zajął.

Ide sobie ugotować pierogi z serem. I będe czytać was i czytać.

Hej Bączki!

alez jestem zmęczona. mam już dosyć pracy, dojazdów i wstawania o 5 rano. w dodatku małż chory i dusi się całe noce :-(

OLKA - pochwal się kocykami! Mam fioła na punkcie kocyków, na pewno zaopatrzę się w kilka z colorstories, effi i innych...

Znowu mi się śniła córa!!! czyli że będzie syn! Matko Bączki! jak ja marzę o palmie z kokosami!!

a tak poza tym to źle mi z tą tuszą. Tylko nie krzyczcie! ja się z ciaży cieszę bardzo! z każdego dnia! ale no trudno mi się przyzwyczaić do fałdek i tłuszczyku.... ale coż przytyję i 50 kilo byle tylko Leon był zdrowy...

Ja dziś tez dokonałam pierwszego zakupu, piękne różowo szare spodnie dresowe z łatkami na kolanach:) Chociaż zarzekałam się, że nie będę dziewczynki w różowe ciuchy stroić:)
Olka gdzie kupujesz materiały na all? Masz jakiegoś sprawdzonego sprzedawce? Może i ja bym przeprosiła maszynę:)

reklama
ja bylam sprawdzic co to byly te nitki krwi. serduszko slyszalam nie bylo latwo je znalexc ale udalo sie. polozna zbadala podwozie. wszystko ok. zamkniete bez sladu.pobrala wymaz i jakby co to mam dzwonic.

teraz siedze w aucie bo jocha zasnal.

Do góry