Lucalew do lekarza, bo po co masz nie zamartwiać
Mi hormony dziś buzują, pobeczałam sie przed chwilą i to w sumie bez powodu... siedze sobie i ogladam Tv nagle słyszę dzwonek do drzwi, żadnego auta wcześniej nie słyszałam więc wydało mi sie to dziwne, bo do mnie z buta raczej nikt nie przychodzi, podniosłam rolety i okazało sie,że to dziewczyna brata mojego Mż. Umówiła sie z nim,że dziś będą tu spać. Że on przyjedzie z moim Mż to wiedziałam, ale o niej nie było mowy. Po 20 minutach przyjechali oni. Zrobiło mi sie przykro,że mój Mż nie powiedział mi nic,że ona też będzie i to na dodatek wcześniej, nie chodzi o to,że jej nie lubie , ale o to że Mż po raz kolejny o czymś mi nie powiedział. Pobeczałam się w kącie... Powiedziałam Mż co mnie boli, a On,że nie wiedział,że Ona przyjedzie, bo jego brat też mu powiedział chwilkę przed ich przyjazdem. Nie wiem czy mowi prawdę, a jeśli tak, to mimo,że ich lubie to jakim prawem Brat męża umawia sie ze swoją dziewczyną u nas w domu nawet nas o tym nie informując? Smutek przemienił sie w złość....
Rozłozyli sie na kanapie przed TV, dla mnie już miejsca nie ma, nikt nie pomyśli,że jestem w ciąży i fajnie by było abym siedziała na wygodnym...najważniejsze,że im wygodnie :-/ ... siedze sama w sypialni.