reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Sierpniowe mamy 2015

Love ja to bym ich chyba wygonila ;(
Ale masz racje bedzie w ciazy to poczuje-oby! Bo takiej to sie nalezy.. ja mieszkalam z dwoma bylymi juz "przyjaciolkami" i powiedzialam nigdy wiecej ..

reklama
Juz nie chce wracać do tej sprawy minęło juz sporo czasu.. Jak mnie wkurza to im wygarne to. Nie mowilam nic im bo nie chciałam żeby wyszło na jaw ze grzebalam w ich telefonie. Bo to trochę nie ładnie.. Mowilam o tym mężowi był w szoku. Ale zostawilismy to dla siebie.

:-( Love pozbylabym się ich :(
przyjdzie kryska....

Lucalew, pupui... Trzymam kciuki!!! Będzie dobrze!

juz listopadowki sa! Wyobrażacie sobie?

Love sorry zle zrozumiałam, myślałam,że do Twojego faceta pisali...

Ale ten czas leci... już 5 miesiąc sie kręci eh, nie obejrzymy sie a malenstwa beda z nami

Akuku ja robilam kilka podejsc dlatego tez sie tak w koncu zdenerwowalam bo zawsze nawet 5 minut nie szukalam i to plamienie jeszcze no rozumiesz juz strach, panika w oczach ale na szczęście znalazlam i bilo jak szalone.
Dzwonie jutro rano z tymi plamieniami, moze uda mi sie z lekarka przez tel pogadac a jak nie to moze mnie przyjmą.

Lucalew jak znalazłas to chociaż trochę spokojniejsza będziesz, ale i tak pewnie będziesz miała ciężką noc. Z rana zadzwon może uda ci się na wizytę umówić

Loveboiled rozumiem ze nie chcialas tego wyciagac ... ja bym mimo wszystko mowila tej leniwej ze ma cos robic.. bo to nie hotel ;( a obiady to co Ty robisz a ona nic ?
Ja tak mialam z tymi przyjacioleczkami.. ii kiedys zostawilam jedenj alexa i vikiego jiz dawno.. tylko na zakupy jechalam.. a ona na gg do kogos ze musi pilnowac tych bachorow :( mieszkala na moim utrzymaniu.. i jest mi dluzna 1000f .. ale juz zapomnialam o niej...
Malo tego probowala rozbic nasz zwiazek z m... masakra...

Oni nie moga sie wyniesc ?

Lucalew mam nadzieje, ze sie uspokoilas.

reklama
Moja mama zawsze powtarzała, koleżanki koleżankami,ale żadnej nie ufaj w 100%.... okazuje sie,że miała rację.

Do góry