Dzień dobry o poranku!
Nareszcie względnie wyspana, plecki ani żebra nie bolą, poranek może być przyjemny

w dodatku zasymulowałam przeziębienie, co by mieć dzisiaj wolne. Nie wyrabiam już z pracą "na dwa etaty", co innego przed ciążą...
Loveboiled to jakaś masakra z tą parką! Jak można być tak niewdzięcznym! Ja to bym na głowie stanęła, żeby gospodarze nie odczuli zbytnio mojej obecności, a przy tym pomagałabym ile się da! Ale ludzie są różni, a większości niestety wydaje się, że im się należy
Lilija nie daj się! Do (z przeproszeniem) chamów trzeba wyrażać się chamsko, bo inaczej nie zrozumieją! Następnym razem powiedz wprost, żeby się przesunęli i miejsce Ci zrobili. Byliby skończonymi półgłówkami gdyby tak prosty komunikat do nich nie dotarł.
Lucalew, Akuku dobrze Ci radzi, żebyś spróbowała po chwili. Nigdy nie bawiłam się dopplerem, ale na zdrowy rozum jeśli dziecko jest w ciągu dnia aktywne to i pozycję zmienia. Może wtedy bobas wypiął się do Ciebie pupą z informacją "kobieto, daj mi spać!"?
Akuku, mam podobne przejścia tylko ja nigdy nie złapałam żadnej "przyjaciółki" na gorącym uczynku, za to zostałam przez obie potraktowana w bardzo egoistyczny sposób. Kiedy one miały problemy to byłam lekarstwem, ale kiedy mi się noga powinęła to usłyszałam same słowa krytyki pod swoim adresem i "przyjaźń" się skończyła, a ja zostałam sama. Dla mnie to o tyle tragedia, że zawsze miałam trudności w nawiązywaniu bliższych znajomości i kiedy w końcu komuś zaufałam to zostałam wykorzystana i olana :/