reklama

Sierpniowe mamy 2015

reklama
Ech ja wizyte mam dopiero 23go. Ale juz znam plec wiec czekam tylko z utesknieniem zeby baka sobie poogladac.

Ale mnie znowu plecy bola i taj juz pewnie do konca ciazy bede sie meczyc z tym bolem.

Zdrowka chorowitkom

Natka przed ciażą przytyłam z 5 kg, a w trakcie ciąży już 6 kg, więc uznaję,że od normy mam już 11 kg więcej :-/, po twarzy nie było widać, a miałam tylko takie lustro na wysokośc twarzy, nie widziałam,że aż tak przybieram.

hej babeczki

widze ze duzo wizyt na czwartek sie szykuje, takze juz trzymam kciuki zeby same pozytywne wiesci byly no i zeby maluszki sie pokazaly w calej okazalosci

lilija - wyrzuc te lustro ono klamie;-)

a ja dzis padnieta, caly dzien poza domem, najpierw z synkiem na 3 godzinnym spacerze a potem maraton po sklepach i ogladanie drzwi, podlog, wyceny kuchni i takie tam, ledwo zyje i mam metlik w glowie taki wybor wszystkiego

Natka , ale zeby udało sie po ciązy to wszystko zrzucić, bo to wcale nie jest takie proste... ;)
Marand obawiam się,że nie kłamie...jak się teraz nie ogarnę, to poźniej bedzie ciężko zrzucić.
Co do urządzania - wybrałaś coś? Jeśli chodzi o podłogi to moje panele mam z Leroy ,Obi i Castoramy w większości i jestem zadowolona. Najfajniejsze jest to,że ile Ci zostanie to wszystko możesz zwrócić, upewnij sie tylko, czy pojedyńcze sztuki też wezmą, bo ostatnio w OBi jeden bez problemu mi przyjął, a drugi wymyślał,że niby nie moze...ostatecznie przyjął.

Lilija ja niestetyvtez tyje w odstraszajacym tepie !
W poprzednich ciazach na konirc bylo do 12 na plus.. avteraz juz mam jakies 7 ? A jeszcze przed ciaza mi sie przytylo.. w sumie jjz w ciazy ale jeszcze nie wiedzialam myslalm ze przed okresem tak mnie sie jesc chcialo haha a mieszala wszystko.. kabanosy z czekolada haha.

A dzisiejsza kolacja to lody waniliowe z karmelem haha. A doopa rosnie :)
No nic .. po ciazy bede cwiczyc ..

reklama
akuku, duzo chorujesz ostatnio :( czas sie chyba wzmocnic!!!

natka :*

lilija, jak ci
zle ze soba, to cwiczenia na same nogi, fajne sa, ja tez robie, bo ja to mam wlasnie probelm taki,ze mi w dupe i nogi wszystko idzie, wiec delikatnie sobie je cwicze.

bo
ze jak nie piersi bola!!!!!!! dramat.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry