reklama
Ja dla chlopakow mialam duzo ubranek, wiekszosc dostalismy po starszych dzieciaczkach w rodzinie, no i nie moglam sie powstrzymac przed zakupem kilku od siebie. 10 kompletow to chyba maks, starczalo na pranie co drugi dzien, a czesto pieluszki przeciekaly albo zdarzaly nam sie niespodzianki w trakcie karmienia, hihihi
lucalew
Fanka BB :)
Magdus gratuluje wizyty i nie stresuj sie tymi pomiarami u mnie tez sa roznice tygodniowe i to jest ok. Ja tez mam o 1 rozmiar czasem 2 roznicy miedzy gora a dolem :-) Takze luz tymbardziej ze lekarz powiedzial Ci ze jest ok.
Beatko nie ma miejsc wiec mam lezec narazie w domu a potem w szpitalu pewno zadecyduja czy odrazu szew czy obserwacja najpierw. Ja z jednej strony sie ciesze ze w koncu wiem skad to plamienie aczkolwiek wolalabym zeby to bylo ze wzgledu np na branie leku na krzepliwosc albo ze taka moja uroda.
Aneczka wszystkiego co najlepsze na nowej drodze zycia :-)
Borysiatko ja tez na swoim badaniu wczorajszym moczu nie mialam tego ale mialam inne pomiary wiec moze cos sie zmienilo.
Beatko nie ma miejsc wiec mam lezec narazie w domu a potem w szpitalu pewno zadecyduja czy odrazu szew czy obserwacja najpierw. Ja z jednej strony sie ciesze ze w koncu wiem skad to plamienie aczkolwiek wolalabym zeby to bylo ze wzgledu np na branie leku na krzepliwosc albo ze taka moja uroda.
Aneczka wszystkiego co najlepsze na nowej drodze zycia :-)
Borysiatko ja tez na swoim badaniu wczorajszym moczu nie mialam tego ale mialam inne pomiary wiec moze cos sie zmienilo.
aneczkaa736
Dzieki dziewczyny za mile slowa ale stres ogromny i chyba nic nie pomoze, dzis zrobilam slubne paznokcie ale hm troche oryginalne. nie french jak to zwykle, jesli macie ochote zobaczyc to wrzuce zdjecie
lucalew
Beatko badanie mialam najpierw na fotelu i na nim juz podejrzewala ze cos za krotka jest szyjka i na potwierdzenie jeszcze dopochwowo zdrobila badanie. No i wlasnie a w czoraj bylam na IP i mi usg nie zrobilj a ja z tych nerwow nie pomyslalam zupelnienie o tym No ale wczoraj byl molody lekarz i pelno rodzacych wiec szybko szybko.
Lucalew gratuluje chlopczyka :-) trzymaj sie mocno - mam nadzieje ze szew powstrzyma szyjke przed skracaniem!
Ja tez wpadlam w szal zakupowy ale online wiec rezultaty na zywo zobacze dopiero w Maju w UK niestety.
A poza tym przygotowywuje sie do przekazania newsow w pracy bo na razie tylko szefowa wie...
Ja tez wpadlam w szal zakupowy ale online wiec rezultaty na zywo zobacze dopiero w Maju w UK niestety.
A poza tym przygotowywuje sie do przekazania newsow w pracy bo na razie tylko szefowa wie...
reklama
Lucalew gratuluje chlopca[emoji1]
Szkoda ze wczesniej nie zauwazyli tej skracajacej sie szyjki.
Mnie od dwoch dni kregoslup boli wieczorami i doslownie nic mi sie przez to nie chce. A zs mala trzeba biegac i przypuszczam ze to nasila bole.
Szkoda ze wczesniej nie zauwazyli tej skracajacej sie szyjki.
Mnie od dwoch dni kregoslup boli wieczorami i doslownie nic mi sie przez to nie chce. A zs mala trzeba biegac i przypuszczam ze to nasila bole.