reklama

Sierpniowe mamy 2015

Mamusie które miały problem z twardnieniem - podpowidzcie po jakim czasie przyjmowania lekarstw macica się uspokaja? Zażywam od wczorajszego popołudnia i jest niewiele lepiej. Czy to już czas żeby jechać do szpitala?

reklama
Dziewczyny zadam głupie pewnie pytanie. Ale cóż:)
Byłam dziś na pobraniu krwi i oddałam mocz do badania. Teraz weszłam na strone internetowa pobrać wyniki no i jest badanie z morfologii i badanie ogólne moczu. Zawsze miałam jeszcze badany osad w moczu a dziś nie ma tego wyniku. Czy ja coś źle wytłumaczyłam w tym laboratorium, czy ten wynik jeszcze sie pojawi? Czy przy badaniu ogolnym moczu zawsze badany jest osad?

Ja iuz po wizycie. Niby wszystko ok, szyjka 34mm, ale lozysko znow zeszlo :/ jest 7mm od ujscia... znow zakaz stosunkow, a przyznam ze balismy sie wiec nic nie bylo... ech moj to mi chyba wywrozy ta cesarke... no i mala poki co ulozona posladkowo ale tym sie poki co nie martwie. Martwie sie za to ze brzuch ma o tydzien za maly... lekarz mowi ze mam sie tym nie przejmowac bo ma lekko zanizone czy zawyzone te przedzialy no ale tak to na wizytach wczesniej bylo o 2, 3 dni a nie o tydzien... a wiec zeby nie bylo za pieknie mam nowe powody do zmartwien :D a no i jak sie rozszalalysmy z mama to cala siate ciuszkow przynioslam :p

Ja tez wlasnie po wizycie, maly wazy 650g, wg usg 24 tydz czyli idealnie, Wiercioch obrocil sie i buzi nie pokazal ale zdrowy :) tylko infekcja nawrocila i znow mam cos dopochwowo, lekarz kazal nie szalec na weselu, bo nie wiem czy pamietacie w ta sobote mam slub, stres, zalatwienia, sala, ciasta, paznokcie, fryzura masa tego!:)

No to aneczka najszczersze gratulacje i nie szalej w noc poślubna:-D:-D

Magdus ja też mam różnice w wymiarach i tez lekarz mowil by się nie martwic bo wszystko ok. Jak ci tak mowil to po co to jeszcze analizujesz i się nakrecasz..luzu kochana;-) będzie dobrze

Aneczka to już teraz życzę by w sobotę wszystko było po Twojej myśli [emoji4]
Magdus skoro lekarz powiedział że to nic to nie martw się brzuszkiem. A jeśli chodzi o łożysko to nie ma rady. Trzeba pościć.

reklama
Aneczko kciuki aby wszystko poszlo tak jak sobie wymarzylas :)
Dzieki dziewczynki. Wiecie moze bedzie po tatusiu taka bo moj D. Jest szczuply...
Zuzzi co do postu to my od listopada poscimy a wiec nie nowosc :D ale juz sie nastawilam ze sie nic nie zmieni i bedzie ok a tu dupa :D
Wazylam sie i od oststniej wizyty wpadl mi tylko 1 kg a wiec narazie 2 kg na plusie :D
Beatko polecam Ci ksiazke Zatoka Tajemnic :D narazie jestem w polowie i bardzo fajnie sie czyta. I nie wymaga myslenia a wiadomo jak to z mysleniem w ciazy hahahahaha :D jeja czasem po 3 razy chce robic cos co juz zrobilam bo jestem przekonana ze jeszcze tego nie zrobilam :D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry