Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Mamusie które miały problem z twardnieniem - podpowidzcie po jakim czasie przyjmowania lekarstw macica się uspokaja? Zażywam od wczorajszego popołudnia i jest niewiele lepiej. Czy to już czas żeby jechać do szpitala?
Dziewczyny zadam głupie pewnie pytanie. Ale cóż
Byłam dziś na pobraniu krwi i oddałam mocz do badania. Teraz weszłam na strone internetowa pobrać wyniki no i jest badanie z morfologii i badanie ogólne moczu. Zawsze miałam jeszcze badany osad w moczu a dziś nie ma tego wyniku. Czy ja coś źle wytłumaczyłam w tym laboratorium, czy ten wynik jeszcze sie pojawi? Czy przy badaniu ogolnym moczu zawsze badany jest osad?
Ja iuz po wizycie. Niby wszystko ok, szyjka 34mm, ale lozysko znow zeszlo :/ jest 7mm od ujscia... znow zakaz stosunkow, a przyznam ze balismy sie wiec nic nie bylo... ech moj to mi chyba wywrozy ta cesarke... no i mala poki co ulozona posladkowo ale tym sie poki co nie martwie. Martwie sie za to ze brzuch ma o tydzien za maly... lekarz mowi ze mam sie tym nie przejmowac bo ma lekko zanizone czy zawyzone te przedzialy no ale tak to na wizytach wczesniej bylo o 2, 3 dni a nie o tydzien... a wiec zeby nie bylo za pieknie mam nowe powody do zmartwien a no i jak sie rozszalalysmy z mama to cala siate ciuszkow przynioslam
Ja tez wlasnie po wizycie, maly wazy 650g, wg usg 24 tydz czyli idealnie, Wiercioch obrocil sie i buzi nie pokazal ale zdrowy tylko infekcja nawrocila i znow mam cos dopochwowo, lekarz kazal nie szalec na weselu, bo nie wiem czy pamietacie w ta sobote mam slub, stres, zalatwienia, sala, ciasta, paznokcie, fryzura masa tego!
No to aneczka najszczersze gratulacje i nie szalej w noc poślubna
Magdus ja też mam różnice w wymiarach i tez lekarz mowil by się nie martwic bo wszystko ok. Jak ci tak mowil to po co to jeszcze analizujesz i się nakrecasz..luzu kochana;-) będzie dobrze
Aneczka to już teraz życzę by w sobotę wszystko było po Twojej myśli [emoji4]
Magdus skoro lekarz powiedział że to nic to nie martw się brzuszkiem. A jeśli chodzi o łożysko to nie ma rady. Trzeba pościć.
Aneczko kciuki aby wszystko poszlo tak jak sobie wymarzylas
Dzieki dziewczynki. Wiecie moze bedzie po tatusiu taka bo moj D. Jest szczuply...
Zuzzi co do postu to my od listopada poscimy a wiec nie nowosc ale juz sie nastawilam ze sie nic nie zmieni i bedzie ok a tu dupa
Wazylam sie i od oststniej wizyty wpadl mi tylko 1 kg a wiec narazie 2 kg na plusie
Beatko polecam Ci ksiazke Zatoka Tajemnic narazie jestem w polowie i bardzo fajnie sie czyta. I nie wymaga myslenia a wiadomo jak to z mysleniem w ciazy hahahahaha jeja czasem po 3 razy chce robic cos co juz zrobilam bo jestem przekonana ze jeszcze tego nie zrobilam