reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Sierpniowe mamy 2015

reklama
Beata Bunia ja tez bym czasem z domu wyrzucila :p
Ja mam wrazenie ze mozg faceta zmienia polozenie hehe i ra sie mozna dogadac jak z czlowiekiem a innego dnia nie ma opcji.

Beata mi sie qydaje ze kolejne ciaze juz nie sa nowoscia dla facetow i wtedy tak bardziej olewaja ten okres..
Mnie strasznie wkurza jak moj m mowi.. kiedys kobiety w ciazy zajmowaly sie gospodarka itd... ale mowie ja sama przyzwyczailam ze robilam wszystko w ciazy z Alexem..tylko roznica taka ze sie super czulam.. i jak chcialam to sie polozylam..a teraz ani w nocy nie odpoczywam za bardzo.. w dzien tez nie.
M spi w zatyczkach haha.. ja mam Emilka i on sie budzi a to po smoczka a to pic..zeby itd. Teraz i tak jest lepiej z pobudkami.. ale jednak zaraz nie bede mogla spac bo dziecko bedzie kopac.. a pozniej to juz wogle.. eh
Jak sie Viki urodzil to m zajmowal sie Alexem wiec mam nadzieje ze teraz Emilkiem sie zajmie..

Po za tym ja ostatnio mu zarzucam ze nic nie ma czasu dla mnie.. Nawet po pracy to albo cos robi albo kolega przyjedzie albo cos tam.. A w niedziele to by w łożku leżał cały dzień i najlepiej żebym ja z nim jeszcze i wtedy mu sie zachciewa ze mną pogadać.. A ja wtedy jak chyba na złość nie mam ochoty .. Bo cały tydzień on ciagle cos jakby mnie nie widział.. A ja wtedy potrzebuje go i co i nico :/

Akuku tak jak piszesz ważyło zależy jak sie czujemy tez.. U mnie tez mam lepszy i gorszy dzień a moj wtedy ze o naczynia nie pomyte ze o odkurzyć bym mogła.. A to ze mnie np brzuch boli albo nogi to sie nie zainteresuje baran Eh

Dziewczyny smutne to. Ja tez mam kochanego M ktory naprawde jest bardzo wyrozumialy i wsperajacy zwlaszcza teraz. Oczywiscie czasem zdarza sie ze jest wymiana zdan ale my to po chwili rozmawiamy, przepraszamy i tulimy na zgode :-):-):-)

Bunia jak mnie dzis glowa bolala to m ze cisnienie itd.. a jak sie posprzeczalismy to ze mnie wiecznie cos boli itd..ehh
Niestety oni tacy sa.. smieje sie ze jak faceta cos boli to walczy o przetrwanie jak przy przeziebieniu... a kobieta na ostatnich nogach wsYstko zrobi..
Mbie np biodra bardzo bola..najbardziej jak sie przepracuje..posiedE i qtedy zastyga sie wszystko i wstc nie moge... to jak slysze tekst ze ja kilka krokow zrobic nie moge i zachowuje sie jakbym miala isc kilka km..to mnie strzela..
Albo ze za zadko robie i jakbym tak codziennie to by mnie nie bolalo haha.
Ahh faceci

A mój się ze mną nie pieści, ale też nie olewa. Mamy układ że on np odkurza a ja wycieram kurze itp. Nosi za mnie wszystko i jak poproszę to zawiezie autem. Ale nie zachowuje się tak jak to sobie wymarzyłam [emoji6] Np. jak mam ochotę na lody to mi mówi że nie powinnam tyle słodyczy jeść w ciąży itp. Wkurza mnie to bo jem normalnie, waga super, ale on się chyba boi, że za dużo przytyję i nie schudnę po ciąży... Albo ostatnio dwa razy z rzędu poszedł spać ok 2 w nocy bo kupił MAC'a o się uczył systemu. Później planował coś do niego kupował i nie ważne że każdy dźwięk mnie wzbudza i się nie wyśpię... Zła byłam na niego że hej! Ogólnie mój mąż nie zasługuje na narzekanie, ale każda chciałaby być traktowana jak księżniczka! Szczególnie w ciąży [emoji4]

reklama
No MM mnie rozpieszcza niesamowicie :-) czasami czuje sie jak ubezwlasnowolniona :p ale nie zamierzam narzekac - moze to jedyny taki moment w moim zyciu, bo pozniej dziecko i stosoy nnych obowiazkow

Dziewczyny mam pytanie - jak Wy sie golicie w miejscach intymnych skoro nic nie widac przez brzuch??? :no: wlasnie sie cala pociachalam! :no:

Do góry