reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Sierpniowe mamy 2015

Oj babeczki, babeczki, bo Ci nasi faceci to gorzej jak baby- znaczy my :D. Jak się fochną to jak dzieciak :p. Mój kiedyś na cały dzień się obrażał, teraz albo wydoroslał (hymmmm....) albo nauczył się ode mnie,że szkoda czasu na pierdoły ;). Obraża się na godzinę, no może dwie i zycie jest o wiele piękniejsze :D. Ja jak się wkurzę to opieprze, powiem swoje i po chwili moge już sie przytulać - taki charakter. On jest twardszy :p

A jak ancikowa?? Ktoś coś wie?

Beatka, Lucalew a wy jak tam w poziomie?

Jutro mam wizytę, ale na fajerwerki nie liczę, bo to rutynowa, w piatek mam połówkowe :))). Mogle sie tylko aby z moja szyjką było wszystko ok i z małym :*

reklama
Jednak pojechałam :-) jakiś lekarz mnie tylko zbadał i powiedział ze szyjka dobrze uformowana kazał wziąść jeszcze na noc nospe i najlepiej przyjechać jutro rano wtedy bd mój gin na oddziale.

A ja jutro mam usg połówkowe ok 14 i mam zamiar poprosić by lekarz zbadał mi szyjkę bo się naczytałam o Waszych i muszę wiedzieć czy wszystko ok.

zuzzi kciuki za usg jutro :)

lilija kciuki za wizyte jutro :D

Sann dobrze ze pojechalas przynajmniej jesteś spokojna :)
a jutro jedziesz na oddzial do swojego gina ?

siedze i się obijam a mogłabym chociaż te ciuszki poukladac..ale tyle tego ze :p:p nie chce mi się haha..tymbardziej ze to troszkę syzyfowa praca bo Emis mi później miesza na nowo :p
no ale musze się za to zabrać i te większe ciuszki pochować :D:D

Akuku to powodzenia w segregacji ja tez "uwielbiam" to robić przy corci heh syzyfowa praca

Sann no i dobrze ze pojechalas

Ancikowa a ty gdzie???

O to jutro dzień pełen wizyt i super:-)

Oj szczególnie w ciąży Zuzzi zgadzam sie :) bo wtedy jakoś chcemy czegoś "innego" a oni nie do końca rozumieją to.. Tak samo noe rozumieją ze potrzebujemy wiecej uwagi i zrozumienia niestety i ze burza hormonów nam nie pomaga niestety..

reklama
ale się wkurzylam :(
17.05 jest ogromny car boot sale...tam wszystko za grosze i wybor ogromny.. a ja akurat 16.05 do polski lece,,wszyscy lecimy :( buuu!
następny taki rynek we wrześniu..a wtedy to nie wiem czy się wybierzemy ehh...
niby dużo nie potrzebuje ale ale ale :( no co za lipa no :(

Do góry