Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Beatko wierze kochana ze Ci ciezko glownie przez corcie ze nie mozesz czy wlasnie wyjsc na spacer czy sie nia zająć, pobawic ale trzymam kciuki za wtorkowa wizyte zeby bylo z szyjka wszystko super i zebys mogla jednak troche wstawac.
ja tez się zastanawiam co z Ancikowa ? ale nie ma do niej kontaktu by napisac weszłam na profil ancikowej i pokazuje ze dziś się logowala o 20.53 mam nadzieje ze wszystko w porzadku.
ja jeszcze zastanawiam się co z szczesliwa ? pamiętacie kiedyś pisala dawno temu... weszłam na jej profil i ostatnio się logowala 10.01.. hmm ciekawe co nia ?
Ja ostatnio az wstyd sie przyznac troche zarosnieta chodze ale przez ten szpital troche zaroslam a potem jak najmniej stania wiec teraz M bedzie mnie na lozku depilowal :-)
Dobry wieczór późną porą, przepraszam za to milczenie i że musiałyście się martwić kochane...miałam robione badanie moczu, wyszły nieliczne bakterie, ale b.liczne nabłonki wielokątne, pan dr kazał zażywać urosept i poprawiło się także całe stawianie się brzucha wynikało z infekcji, której nawet nie zaobserwowałam!
Jutro mój ginekolog będzie pierwszy dzień po urlopie to od razu lecę do niego, niech mnie zbada i powie jak szyjka i czy wszystko ok. Do szpitala nie szłam ponieważ skontaktowałam się z oddziałową? (znajoma rodziny), która powiedziała mi że nie ma co się do szpitala pchać na weekend, bo i tak żadnych badań mi nie zrobią, ze wszystkim trzeba czekać do poniedziałku. Więc jutro od 13 będę wysiadywać pod gabinetem w oczekiwaniu na dr jestem taka szczęśliwa, że brzuch się uspokoił i bez skrupułów mogę iść siku, bo wiem że położę się i nie będzie twardego brzucha