reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Sierpniowe mamy 2015

dziewcvyny, wy tez macie ogromne uplawy?

w
zieli mi posiew w czwartek, mam nadvieje,ze bedzie czysto ale ilosc ich jest svokujaca. nigdy we wczesniejszych ciazach nie mialam az tak duzo.

reklama
Ancikowa dobrze ze sie wyjaśniło z ta infekcja :) trzymam kciuki jutro za wizytę..

Anney co do upływow ja zauważam tylko ze jest wiecej niz normalnie.. Gdyby nie istniały wkładki to miałabym dosyć "mokrych majtek" :) ale jakieś ogromne to nie sa zeby az tak tylko z dwa razy dziennie tak uleci wiecej.. Oby sie wyjaśniło :)

Cześć dziewczyny.
Jestem i żyje ale ledwo zipie.

Aktualnie w pracy na pierwszej nocce Z trzech.
Ale mi się nie chce.

Kiedy ten remont się skończy i się wreszcie przeprowadzimy? W pracy jeszcze się musze męczyć około 3.5 miesiąca.

Anney U mnie z uplawami różnie. Raz nic a raz powódź.

Co do magnezu ja biorę Asparagin. 2x2 tabl teraz. I albo to efekt placebo albo na prawdę pomaga. od wczoraj właśnie zaczęłam jeszcze na noc brać 2 i dziś odpukać może raz może 2 razy mi brzuch twardnial wiec mega poprawa.

Ancikowa dobrze ze to tylko infekcja.

Sann-lepiej sprawdzić niż żałować później ze się czegoś nie dopilnowało

Czas na rundkę.

Ja na swojego M nie mam co narzekać. Wiadomo, że czasem wyjdzie jakieś nieporozumienie, ale nie kłócimy się. Czasem mnie wkurza, że chcę iśc na pizzę, a on że nie że niezdrowa bla bla bla. No a kiedy mam jeśc pizze? Jak urodzę? Jak urodze to będę walczyła z kilogramami i wtedy już nie będzie w ogołe mowy o fast foodach. Wszystko jest dla ludzi, a on we mnie by wciskał tylko same eko jedzonko. Wczoraj na zakupach loody jedlismy:D Dawno mi tak nie smakowały:) Ostatnie 3 late spędziłam w DE, pracowałam w Eiscafe jako kelnerka i jakoś nie mogłam już patrzeć na lody:D Ale chyba już mi przeszło:)
Miałam dziś głupie sny. Pierwszy, że mój prawie roczny siostrzeniec Mati raczkował po łózku i spadł, a drugi jeszcze gorszy, że eks M zabrała mi dziecko... Nie wiem skąd takie sny u mnie;/

Anney - ja mam straszne, nawet kazała ginowi sprawdzać, czy to nie wody. Bez wkładki ani rusz, bo majtki i spodnie mokre. W poprzedniej ciazy tez tak miałam. A ja zaraz na obciążenie glukoza idę, ble...

Hej
Bylismy wczoraj u sasiadki ktora w srode urodzila synka.
Co za cudny maluszek. Juz zapominalam jakie dzieci sa malutkie jak sie rodza. Rozczulilam sie i juz mi sie chce sierpnia [emoji1]

U mnie uplawy wieksze niz przed ciaza ale nie jest to jakas starszna ilosc wiec spoko.

Na 9 odstawiam mala do zlobka i tez ide robic obciazenie glukoza....

Anney no ja mam, ale bez tragedii. Za to większym problemem jest dla mnie to że się pocę! Czasami już przed wyjściem mam mokre pachy, a nigdy nie miałam takiego problemu.
Borysiątko to samo z moim. Też mnie to wkurza.

Anney taaak, jeszcze czasem mam leki, ale to nic w porownaniu z tym co bylo na poczatku. Teraz wierze, ze wszystko bedzie dobrze no i wasze kciuki zawsze dzialaja cuda :* Co do uplawow to tez mam i panikuje czy to nie wody. gdzies tam w jakiejs ciazowej aplikacji czytalam ze po 20 chyba tyg ilosc sluzu sie zwieksza itp ale no zeby az tak:szok:
Zuzzi, mozemy sobie podac rece! Masakra! Ja jestem po prostu wszedzie spocona... W kroku, pod pachami, cyce... I nie mecze sie jakos super, zeby tak bylo, poza tym uzywam antyperspirantow, a to nic nie pomaga...
Boze ale mialam dzis erotyczne sny :-):-) Czekam na wrzesien i jazda :-):-):-):-):-) Mama sie smiala u gin ostatnio, ze no jak tak beda poscic to zaraz drugie bedzie, a ja 'o nieeee, nie ma takiej mozliwosci' :-)

Hej:-)

Anney ja ciągle na wkladkach chodze. Ale ja myślę że u mnie to przez luteine. I od soboty cos mnie tam od czasu do czasu swedzi:-/ czyżby jakas infekcja

Ancikowa no i dobrze ze się wyjasnilo i ze tylko infekcja

Pupui ty się nam zameczysz. Nie dość że dom to jeszcze nocki w pracy..Dziewczyno odpocznij:-) a dlaczego musisz nie możesz l4 wziąć?

Borysiątko ti kiedy masz jesc jak nie teraz? Później to się odchudzac bedziemy. Ja ostatnio do mojego daj mi czekoladke a on z zatrami nie bo za dużo przytyjesz:-) ale wiesz u nas to żarty byly. A tak to na pizzy bylismy z 2 mc temu jakos mnie nie ciagnie.
A lody za mną chodzą:-D

Werci smacznego;-)

Cinamona ty tez dzisiaj popijasz glukoze. .powodzenia;-)

Magdus bo nasze kciuki sa bezkonkurencyjne:-) ja ostatnio mialam taki sen że aż mi brzuch stwardniał z tych emocji:-D:-D

Powodzenia na wizytach&&&

Jak tam nasza mloda mezatka? Pewnie noc poslubna upojna:-D:-D

reklama
Dzien dobry sloneczka!
Ale byl piekny weekend, co? Pogoda byla iscie wiosenna, az chce sie z domu ruszyc. Mnie wzielo na spacery, chociaz o maly wlos zaliczylabym tez zakupy wyprawkowe. Ale sie jeszcze powstrzymuje, bo w maju remont, wiec tylko niepotrzebne pakowanie by z tego bylo... Ale za to w czerwcu :-)

Zycze wszystkim dobrego dnia i samopoczucia!!! Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty, ja juz po I wszystko git.

Do góry