reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Sierpniowe mamy 2015

Jejciu makaron smażony z sosem słodko kwaśnym, aż mi ślinka cieknie, do tego jakiś kurczak, albo jak będą sajgonki (one to mało tajskie, tak jak sama restauracja;) no ale na Śląsku ciężko o coś oryginalnego ;)

reklama
Dzieki love, u men to cukru jak na lekarstwo ;) wiec tylko pytam z ciekawosci (rysuje i nei chce mi sie szukac, wole do was zajrzec :p )

Anney ja tez ma ogromne uplawy :/ i tak jest podobno w dziewczecych ciazach..

A ney ja nie mialam.
Love ha mam nadwage a i tak nie robili mi.. ale ini z jrwi badaja i jak jest sie blisko podwyzszenia to wtedy chyba robia.

A mi sie dzis snilo ze bylam w pl w 38 tyg blisko pprodu.. i po badaniu w szpitalu spakowalam sie i wrocilam do uk hahahah. Przerazilo mnie rutynowe nacinanie krocza i brak znieczulenia..choc pewnie w gda sku sa szpitale ze znieczuleniem haha. No ale jakos jednak nie hehe.

Ja tez juz chce sierpien :)

Dziewczyny nie piszcie juz o lodach, błagam... Zawsze jak misie chce cos, to lody sa najlepsze, a nie moge przecież. A jeszcze Carte Dor maltretuje mnie reklama najnowszych truskawkowo-beżowych lodów.... Juz mi ślinka cieknie,gdy o tym czytam.:p Uwielbiam beze

Podobno większe upławy w II trymestrze to normalne, tez mi sie zdarzają. Ale gdybym Anney miała takie jak Ty to bym to sprawdziła u gina.

Pupui pewnie juz o tym pisałaś, ale kto Cie zmusza do pracy na nocki? Jeszcze remont jak Ty dajesz radę? Ja nie moge naszego mieszkania wykończyc. Od miesiąca kamien na ścianę zamawiamy.

Co Wy tam jeszcze pisaliście? Aha o snach. Pisałam Wam,ze w święta miałam koszmar? No wiec moj M był teraz na morzu na rybach.20 godzin nie miałam z nim kontaktu. Najgorsze,ze nie dał mi znaku,ze wypłynęli i bałam sie,że cos sie stało w porcie albo co... Odchodziłam od zmysłów cały piątek. Bo ten w świeta....śniło mi sie,ze moj synek sie utopił... A teraz M na morzu był...fuck... Ale to tylko moje schizy, wszystko ok. Wrócił w środku nocy i napiwki wspaniałych, przesmażonych dorszy, pycha.

dziewczyny że stolicy i okolic, nie macie ochoty spotkać sie kiedyś na kawkę i ciacho?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
kruszka, w czwartek na wizyci kontrolnej juv poprosilam,zeby pobrali mi wymaz. czekam na wyniki.
kolor normalny,
zapach tez, konsystencja tez, nic nei swezi, nie piecze, totalnie nic. tylko ilosciowo duuuzo.
move
mojo svyjka chora take sluzuje, cholera wie.
kolposkopie mam 13 maja.

kruszka, w czwartek na wizyci kontrolnej juv poprosilam,zeby pobrali mi wymaz. czekam na wyniki.
kolor normalny,
zapach tez, konsystencja tez, nic nei swezi, nie piecze, totalnie nic. tylko ilosciowo duuuzo.
move
mojo svyjka chora take sluzuje, cholera wie.
kolposkopie mam 13 maja.
Widzisz.? Nie doczytałam

reklama
Do góry