• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Sierpniowe mamy 2015

Hej
Padam. Mialam zabiegany poranek.
Glukoza na pczatku ok ale pod koniec juz nie moglam jej przelknac. No i gdzies po 10 min strasznie slabo mi sie zrobilo. Myslalam ze zemdleje. Poszlam do pielegniarki do gabinetu i pyta sie nie czy wzywac wozek i zawiezc mnie na ip. Ale polezalam chwile i niej na lezance, wlaczyla klime na zimne powietrze i jakos przeszlo.
W pierwszej ciazy nie zdarzylo mi sie nic takiego przy glukozie. Oby wynik wyszedl dobrze bo jak bede musiala powtarzac to sie chyba zaplacze.

reklama
Kruszka ja chętnie się spotkam [emoji4] Dziewczynom z Warszawy proponuję na tych warsztatach 20.04 [emoji2]

Sa 3 miejsca, mnie pasuje Ursynow. A Wam?

Cinamona nie strasz... Z Franiem wypiłam glukozę, luz poczekałam, pobrania i do domu. A ta ciaza jest inna, potrafi sie źrobic słabo, zakręcić w głowie... Boje sie czy podołam glukozie tym razem.
Aha i poprzednio wyszła cukrzyca, teraz pewnie tez. Zreszta co za różnica, i tak muszę trzymać dietę.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dzieki za rady, teraz wiem ze z goleniem nie jestem sama :p musze sobie jakis patent opracowac :p

Dzisiaj wydalam 350 zl na zakupy wyprawkowe! Kupilam kilka fajnych zabawczek, kocyki i jeszcze kilka rzeczy :D pokaze wieczorem na wyprawkowym ^^

Na 17:30 idziemy z mezem na pierwsze zajecia w szkole rodzenia :D

Kruszka no wlasnie u mnie w pierwszej ciazy tez z glukoza latwo poszlo. Szybko wypilam bez problemow i dobrze sie czulam. A teraz taka nieprzyjemna niespodzianka. Mam nadzieje ze wyniki beda w porzadku...

Cinamona ja też dziś jestem zabiegana. Na 8 na pobranie krwi, później pojechałam do galerii handlowej kupić jeansy i stanik (udało się i jestem bardzo zadowolona) i spotkać się z koleżanką, na 14.35 miałam usg, później na chwilę do mamy przymierzyć sukienkę którą mi kupiła na urodziny (niestety nie pasuje) i dopiero do domu. Dobrze, że obiad był zrobiony... Zmęczona jestem że hej! Tak więc dobranoc [emoji6]

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry