reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Sierpniowe mamy 2015

reklama
Tak Beatko w czwartek ordynator oddzialu polozniczego stwierdzil ze szyjka jest rozwarta....ale to tak na dotyk- I potem powiedzial do ktorego szpitala jechac w razie akcji porodowej....
A dzisiaj przez usg sytuacja wprost przeciwna....
Nawet nie wiecie jak sie
Martwilam caly czas wydawalo mi sie ze juz rodze....

Amawell nawet nie potrafię sobie wyobrazić twojego strachu.. ja tez juz strasznie wariuje i czytam o wczesniakach o ich szansach na przezycie, myślę co by bylo gdyby... ech szkoda gadać. .ostatnio bardzo nerwowa jestem i boje się o moją malutką. .
No nic czekam do jutra tylko mnie tez będzie badal tylko ręcznie wiec wiesz..

reklama
Dziewczyny mi wczoraj jakiś lekarz na izbie powiedział że mam skurcze i oni nie są przygotowani na takie maleństwo.... Byłam w szoku co się okazało pani raz recepcji pomyliła tygodnie ciąży i zamiast 23 powiedziała 32 masakra... Ale miałam stracha...

Do góry