reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Sierpniowe mamy 2015

noc dobry (bo nie dzień przecież :( )

Kto może spac nich śpi a kto musi pracować niech pracuje ...

Kruszka ja nie mam wyjścia i musze na nocki pracować bo nie mam się kto jocha zająć. Wiec rano po powrocie go karmie i do przedszkola a ja mogę się przespać i o 4 go odbieram. z A się wymieniamy, brak innego rozwiązania. Na cały tydzień go nie zapisze bo on prawie nic nie je więc by padł. Nie ma lekko jak się jest samemu .
nicki mogę robić z własnej woli. Mam więcej przerw. Mogę odpoczywać itp. Spać nam nie wolno. Tylko dają w kość te staruszki.

Teraz przez ciążę i "remont" a raczej demolke czuje się strasznie ale za miesiąc wszystko się wy prostuje.

reklama
Na l4 byłam. Ja tylko 8 tyg mam pełno płatne. Później jakoś 3mc 40-50% a jak za długo się siedzi na l4 to na macierzyński wyślą wcześniej. A tego to już nie chce. Dodatkowo teraz potrzebne pieniądze.

Myślał że może ktoś mi przyjedzie pomoc ale czego ja oczekiwałam. Moja matka nawet po porodzie nie przyleci bo ona już raz leciała i się denerwowała. Wiec zobaczy mnie dopiero może za rok. Juz mi tak przykro ze nawet o tym gadać nie chce.

Ostatnia edycja:
pupui.... no co ty mowisz :-:)-(
boi sie latac samolotem?
przykro mi bardzo, bardvo :-(
na prawde Ci wspolczuje. to jets olbrzymii minus bycia za granica (choc ja ich widze gro wiecej :( )

dotrzymam ci troche tu towarzystwa, bo musze rysowac (jak sie chcialo rano zakupy robic, hamaczki, smaczki, tak teraz mam ;-))

Ostatnia edycja:
pupui kurde ja mam w ciąży caly czas 100% płatne i wysla mnie na macierzyński miesiąc przed terminem wiec spoko..zresztą ja do pracy nie wracam ii mi obojętne to już...

porobiłam zdjęcia mojego ciucholandu..duuuuzo tego! 3 godziny to ukladalam :p
zaraz będę wstawiać po trochu..

pupui, tym razem dom.

w tym samym departamencie bed
ziesz szukac pracy?

p.s. ostatnie 3h mam skurc
ze :dry: cholera.
chyba przejade sie jutro do szpitala (pewnie bym je olala, ale w polaczeniu z tymi uplawami i dyskomfortem....)

reklama
Anney idź idź. Bo to może infekcja jakaś frania się przyplatala.

Ja właśnie nie wiem. W sumie Lubie to co robię. Nigdy nie myślałam O tym poważnie ale zastanawiam się nad pielęgniarstwa teraz...

Akuku -dopiero 2.30... gdzie tam do 7.45.... w łeb sobie tylko strzelić! !!

Ostatnia edycja:
Do góry