lilija
Fanka BB :)
Pupui współczuje samotności za granicą, ale powiem Ci szczerzę,że u mnie mimo ze jestem w PL będzie podobnie, bo obie babcie 100 km od nas. Nawet jakby chcialy cos pomoc to tylko dorywczo, bo jedna prowadzi wlasny sklep a druga miła kiedyś udar i nie jest sprawna na jedna rękę, bedzie się bała zająć małym.
Dziwne te przepisy jak tak szybko masz 40-50 %, od czego to zależy?
Akuku jesteś projektantką? Gdzieś mi to umknęło. Pracujesz w domu?
Akuku zaraz luknę ciuszki
))
Nie spie od 2.30 ... obudziłam się i bolało mnie na dole miednicy- dól w sensie jak na okres. Jak lezałam plasko nic mi nie było, ale jak już się odwracałam to zaczynało boleć , nie mogłam nawet piernąć, jakbym miała zatkany tyłek o.0. Po godzinie stwierdziłam,że może mam zatwardzenie stąd ten ból, poszłam do WC, zrobiłam co trzeba było i już jest lepiej. Byłam wczoraj na wizycie, ale mimo to te bole mnie niepokoją, bo nie potrafię rozróznić czy to skurcz czy co...:-/
Dziwne te przepisy jak tak szybko masz 40-50 %, od czego to zależy?
Akuku jesteś projektantką? Gdzieś mi to umknęło. Pracujesz w domu?
Akuku zaraz luknę ciuszki
Nie spie od 2.30 ... obudziłam się i bolało mnie na dole miednicy- dól w sensie jak na okres. Jak lezałam plasko nic mi nie było, ale jak już się odwracałam to zaczynało boleć , nie mogłam nawet piernąć, jakbym miała zatkany tyłek o.0. Po godzinie stwierdziłam,że może mam zatwardzenie stąd ten ból, poszłam do WC, zrobiłam co trzeba było i już jest lepiej. Byłam wczoraj na wizycie, ale mimo to te bole mnie niepokoją, bo nie potrafię rozróznić czy to skurcz czy co...:-/