reklama
beata88
Fanka BB :)
A że tak się zapytam to twoja pierwsza ciąża? :-)
G
gość 94049
Gość
Ewelinkua witaj, gratuluję gromadki w brzuszku! :-)
Mój syn jednak ma alergię wziewna, jakby pokarmowa i kontaktowa to za mało...
Do ginące w przyszłym tygodniu, muszę pamiętać by polecił mi jakiś probiotyk. Może pomóc uniknąć alergii u drugiego...
Mój syn jednak ma alergię wziewna, jakby pokarmowa i kontaktowa to za mało...
Do ginące w przyszłym tygodniu, muszę pamiętać by polecił mi jakiś probiotyk. Może pomóc uniknąć alergii u drugiego...
beata88
A płci już znacie? Jej koniecznie daj zdjecia brzuszka i malenstw:-)
lucalew
Evelinkua witaj i gratuluje tyle maluszkow w brzuszku :-):-):-)
Wow zazdroszcze troszke takiego potrojnego szczescia :-)
Anney jak tam Twoje skurcze, bylas w szpitalu?
Pupui wspolczuje sytuacji z rodzinka u mnie moj starszy brat tez jest nr 1 wiec sie przyzwyczailam ale wiem ze to przykre.
Wow zazdroszcze troszke takiego potrojnego szczescia :-)
Anney jak tam Twoje skurcze, bylas w szpitalu?
Pupui wspolczuje sytuacji z rodzinka u mnie moj starszy brat tez jest nr 1 wiec sie przyzwyczailam ale wiem ze to przykre.
reklama
maartuszkaa89
Cześć dziewczyny:-) ale naprodukowałyście...
Pupui bardzo Ci współczuję takiej sytuacji:-( ale przecież masz nas :-) może dzieci nie popilnujemy sobie nawzajem ale zawsze możemy wysłuchać i pocieszyć
Beata to patrzę że Twój mąż ma tak jak ja czasami
coś gdzieś wsadzę, bo przecież na jedno miejsce nie można odkładać a później się wkurzam że coś zgubiłam, a mój siedzi i patrzy ze śmiechem jak skaczę i szukam zguby, w ogóle to mówi na mnie Marysieńka Sieroteńka, bo zawsze mam jakieś przygody...

Pupui bardzo Ci współczuję takiej sytuacji:-( ale przecież masz nas :-) może dzieci nie popilnujemy sobie nawzajem ale zawsze możemy wysłuchać i pocieszyć

Beata to patrzę że Twój mąż ma tak jak ja czasami