reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Sierpniowe mamy 2015

reklama
Ewelinkua witaj, gratuluję gromadki w brzuszku! :-)

Mój syn jednak ma alergię wziewna, jakby pokarmowa i kontaktowa to za mało...
Do ginące w przyszłym tygodniu, muszę pamiętać by polecił mi jakiś probiotyk. Może pomóc uniknąć alergii u drugiego...

Evelinkua witaj i gratuluje tyle maluszkow w brzuszku :-):-):-)
Wow zazdroszcze troszke takiego potrojnego szczescia :-)

Anney jak tam Twoje skurcze, bylas w szpitalu?

Pupui wspolczuje sytuacji z rodzinka u mnie moj starszy brat tez jest nr 1 wiec sie przyzwyczailam ale wiem ze to przykre.

reklama
Cześć dziewczyny:-) ale naprodukowałyście...:-D

Pupui bardzo Ci współczuję takiej sytuacji:-( ale przecież masz nas :-) może dzieci nie popilnujemy sobie nawzajem ale zawsze możemy wysłuchać i pocieszyć :tak:
Beata to patrzę że Twój mąż ma tak jak ja czasami :wściekła/y: coś gdzieś wsadzę, bo przecież na jedno miejsce nie można odkładać a później się wkurzam że coś zgubiłam, a mój siedzi i patrzy ze śmiechem jak skaczę i szukam zguby, w ogóle to mówi na mnie Marysieńka Sieroteńka, bo zawsze mam jakieś przygody...

Do góry