reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Sierpniowe mamy 2015

lucynko bylam, i gowno zdzialalam, bo nei maja dzis wolnego usg, bo emergency scan is fully fucking booked! a ja skoro nie krwawie, to nie moze byc zle.
idioci.
mam cora
z wiekszy dyskomfort w srodku, sciaga mei strasvnie i mam nisko skurcze. jak nic jaaks infekcja, albo szyjka znow dostaje fiola.
polski lekar
z ma zajete do 21, moze uda sie na 21.30

reklama
jeśli chodzi o płeć to człowieki 1i 2 nie chcą powiedzieć, a człowieczek 3 jest mężczyzną i ma na imię David. Kolejne usg w poniedziałek więc może dowiemy się więcej.:-)
Jeśli chodzi o fotki nie mam nic na kompie zaczekam aż Moje Kochanie wróci to poproszę żeby coś zrobił

Piszecie, że boicie się wcześniaków...:-)

Ja pytam tylko jak wcześnie...

Generalnie do 24 tygodnia jest bardzo żle

Potem do 30 jest szansa 50 na 50 na zupełnie zdrowe maluchy

potem jest już z każdym dniem lepiej

A 32 tydzień to już spoko - dziewczyny często bez inkubatora panowie zwykle tylko 2 - 3 dni

dokladnie.

jeśli chodzi o płeć to człowieki 1i 2 nie chcą powiedzieć, a człowieczek 3 jest mężczyzną i ma na imię David. Kolejne usg w poniedziałek więc może dowiemy się więcej.:-)
Jeśli chodzi o fotki nie mam nic na kompie zaczekam aż Moje Kochanie wróci to poproszę żeby coś zrobił

ewelinka, kazde ma swoje lozysko i owodnie, czy razem sa?

tak... bo jak rano wystartowalam do szpitala, tak dopiero teraz wrocilam.
i tic nei zdzialalam. a jak wkurzona jestem, to nic nie przelkne.
po drd
ze do tkmaxx weszlam, kupilam kocyk i ladowarke do telefonu (bo oczywiscie zapomnialam samochodowej) i daej w droge.

ale wynagrod
zilam sobei bomba witaminowa.
o! varav wa poka
ze.

Evelinka. A ty w uk to gdzie mieszkasz?

Załączniki

• image.jpg
    image.jpg
    25,7 KB · Wyświetleń: 54
reklama
Do góry