hejo
jestem tak obżarta ze az mi ciężko ! taka miałam chec na krupik od kilku dni ze zjadłam 3 talerze!!!! masakra i jaki pyszny

gdyby nie to ze jetem pelna to jeszcze bym zjadla hahahahha

Ola Lucalew super ze szyjki się wydluzyly

ciesze się bardzo ! i oby tak do terminu... musicie się oszczedzac bo widocznie podatne na skracanie jesteście.
Mój Allex dziś jak byliśmy na spacerze znalazł 10 F

tak się cieszyl haha
ja już padam na pysk bo dziś od 6 na nogach.. ogolnie mam chec tyyyle zrobić a nie robie nic

no prawie nic..bo wiadomo nic to nie mogę...no ale nie mam sily no! codziennie mowie sobie ile to jutro nie zrobie od rana a potem nie mam na nic sil.
Jutro ide do poloznej.. zbada siuski i posłuchamy serduszka i zapytam kiedy przeciwciała bo chyba ok 25 tyg ciąży.
dobra kochane ja chyba się walne spac już
mala się wierci coraz bardziej

moja malutka kruszynka

jejku jak sobie wyobrażam jak się urodzi

3 synkow, jedna corcia! będzie booosko
A i musze się pochwalić mój synius Viki jest przekochany i będzie jego kobieta miała z nim dobrze!
Wygladam teraz jak pasztet a On kochany 5 lat i codziennie mi mowi "mamusiu slicznie wyglądasz" "Mamusiu jesteś moja Krolewna/ksiezniczka" itd. itp.

ostatnio mowil ze chciałby mi kupic naszyjnik lub branzoletke albo sukienke haha

żeby tylko na glupia kobite nie trafil kiedyś tylko taka która będzie go szanować

taki kochany skarb
Alex ostatnio się więcej przytula i okazuje uczucia, wiec jest mi bardzo dobrze
ciesze się ze mam 3 dzieci już bo daja mi największe szczęście i radość na swiecie

Bywa ze jest ciężko, nerwowo ale nie zamieniłabym tego na nic innego

nie wyobrażam sobie zyc jak większość ludzi tutaj od weekendu do weekendu i tylko stać pod barami ... Uwiellbiam być mama

tylko mam do siebie pewne zastrzeżenia i musze to zmienić
No to się wygadałam znowu
miłego wieczorku kochane