reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Sierpniowe mamy 2015

Zuzzi przecież Ty wczoraj świętowałaś! Wszystkiego najlepszego, radości, zdrowia, szczęścia i miłości! @-}--
Sukienki oczywiście wrzuć, bo uwielbiam oglądać czyjeś. Ja niestety kiepsko w nich wyglądam :-/

reklama
Evelinku alw Ci fajnie ;) 3 dzieci na raz i w tym obie plcie ;) ja tak chcialam blizniaki dwujajowe za pierwszym razem haha. Nke wyszlo ; p

Anney no problem ;) polecam sie na przysLosc..oby nie zresxta w takich sytuacjach..Naczy zeby takich wiecej nie bylo ;)
Wiesz w ciaY mamy inny seodek ciezkosci i trudniej z rownowaga :p no i zmeczenie robi swoje.

Zuzzi mi naciska na przepone i ogolnie mecze sie szybko.. nawet jak za duzo mowie to mnie dusic zaczyna buhaaha... radosc dla mojego m z gebe zamykam haha. Zartuje ;)

Anney dobrze ze pojechalas i sprawdzili. Trzymam kciuki za szyjke jutro. Swoja droga u mnie bh usg nie zrobili... ehh debile.
Anney buhahaha bedzie mietosil jak wroci :p hahaha

Co do upadkow coazowych to z Alexem w ciazy zemdlalam w 8 miesiacu upadlam na nogi rece i chyba brzuch ale wiadomo zemdlalam wiwc nie wiem. . Pojechalam do szpitala sprawdzili czy serduszko bije i pod ktg podlaczyli..zadnego usg..

Z Vikim w ciazy co chwilw jakies kopniaki od Alwxa dostawalam hehe. Wszystko dobrze.

Z Emilem w ciazy Victor spadl mi centralnie na brzuch jak spalam.. bylismy na wakacjach ale tez wszystko dobrze.

Dzieci sa dobrze osloniete i jak widac moj tlusCz sie przydaje buhahaha.

Zuzzi fajna aplikacja a aukienki wstawiaj.

Co do ubioru to u naa nie ma taich upalow. Mysle ze same cienko spiochy bez bodow moglyby byc ok.
Ogolnie kazde dziecko daje znac czy mu cieplo cY zimno..np Alex byl ubierany cienko.. a Viki wolal grubiej ;) inacEj plakall hehe

A ja dzis juz padam na pyszczek. Rano zawiozlam chlopcow do szkoly potem do domu szybki prysznoc..zakupy spacer z emiskiem.. poczta..odbior chlopcow.. obiad.. posprzatac musialam toroche.. i poprasowac.. no i nic nie mam juz sily.. jeszcze mi troche prasowania zostalo.. jutro mam zamiar zrobic dokladny pozadek u chlopcow.. taka syzyfowa praca ale jak nie ja to kto ;p

Nie wiem tylko cY dam rade bo po dzisiejszym dniu biodra bola ah.

Milego wieczoru.

Hahaha Kasietta no tak. Zmiana kodu na 3 z przodu! Dziękuję [emoji6]
ImageUploadedByForum BabyBoom1429558874.449771.jpg
ImageUploadedByForum BabyBoom1429558885.417767.jpg
Akuku no to mnie pocieszyłaś, ale jak to ma się pogłębiać to masakra...

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1429558874.449771.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1429558874.449771.jpg
    27,1 KB · Wyświetleń: 63
  • ImageUploadedByForum BabyBoom1429558885.417767.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1429558885.417767.jpg
    31,1 KB · Wyświetleń: 63
A! I zapomniałam napisać, że byłam dziś na tych warsztatach. Zmęczyłam się tym siedzeniem. Ogólnie fajnie było, ale było tam ok 20 niemowląt i przez te gugu itp oraz czasami płacz nie mogłam się skupić. Dostałam butelkę, pieluszkę, próbkę mm i jakieś testery kosmetyków.
A konkurs z czym Ci się kojarzy mamo to ja wygrała laska która ściągneła tekst z netu. Sama szukałam inspiracji stąd wiem.

Zizzi ah te probki mm ;) juz na przedbiegach daja to mamusiom noo.. nie powinno tak byc.

Wszystkiego najlepszego ;) po Tobie nie wodac tej 3 z przodu.. nie chodzilo Ci o 2 czasem ?

Jeśli chodzi o mm to bardzo wyraźnie na początku podkreślili, że żadne mm nie zastąpi kp więc ok.
Akuku bardzo dziękuję. No niestety to już 3[emoji16]

Zuzzi wiem i dobrze ze chocoaz zaznaczaja.. ale kurcze jak ja qidze te reklamy to mi sie az smiac chce ze lidzie produkujacy mm madrzejsi od natury ;)
Mi to chyba juz odbija bo kiedy mnie mm tak nie razilo..ale tez nie znalam roznicy pomiedzy jednym a drugim... wiedzialam tylko ze kp lepsze ale przeciez mm rownoez dobre bo dostosowane bla bla.

Zuzzi mam taka sama apke jest super nawet wage sobie tam wprowadzam:-)

Cinamona ja tez ostatnio mialam klucia z prawej strony i balam się nawet czy to nie wyrosrek. Tez mnie bolalo dłuższy czas i nie przechodzilo po polozeniu się. A moj lekarz na to ze widocznie macica się rozciąga. . Oni na wszystko mają jedno wytłumaczenie

reklama
Zuzzi, ta druga swietna jest!!! tylko ja bym ja krotka na tobie widziala, troche wiecej nogi :-)
I jaki kiciak ci sie tam przytula.

A propos zwierzat - jak sie przygotowujecie do zmiany rozkladu sil w rodzinie? Nasza sunia strasznie przezyla pierwsze powiekszenie rodziny... teraz juz chyba jej wszystko jedno.

Do góry