Evelinku alw Ci fajnie

3 dzieci na raz i w tym obie plcie

ja tak chcialam blizniaki dwujajowe za pierwszym razem haha. Nke wyszlo ; p
Anney no problem

polecam sie na przysLosc..oby nie zresxta w takich sytuacjach..Naczy zeby takich wiecej nie bylo
Wiesz w ciaY mamy inny seodek ciezkosci i trudniej z rownowaga

no i zmeczenie robi swoje.
Zuzzi mi naciska na przepone i ogolnie mecze sie szybko.. nawet jak za duzo mowie to mnie dusic zaczyna buhaaha... radosc dla mojego m z gebe zamykam haha. Zartuje
Anney dobrze ze pojechalas i sprawdzili. Trzymam kciuki za szyjke jutro. Swoja droga u mnie bh usg nie zrobili... ehh debile.
Anney buhahaha bedzie mietosil jak wroci

hahaha
Co do upadkow coazowych to z Alexem w ciazy zemdlalam w 8 miesiacu upadlam na nogi rece i chyba brzuch ale wiadomo zemdlalam wiwc nie wiem. . Pojechalam do szpitala sprawdzili czy serduszko bije i pod ktg podlaczyli..zadnego usg..
Z Vikim w ciazy co chwilw jakies kopniaki od Alwxa dostawalam hehe. Wszystko dobrze.
Z Emilem w ciazy Victor spadl mi centralnie na brzuch jak spalam.. bylismy na wakacjach ale tez wszystko dobrze.
Dzieci sa dobrze osloniete i jak widac moj tlusCz sie przydaje buhahaha.
Zuzzi fajna aplikacja a aukienki wstawiaj.
Co do ubioru to u naa nie ma taich upalow. Mysle ze same cienko spiochy bez bodow moglyby byc ok.
Ogolnie kazde dziecko daje znac czy mu cieplo cY zimno..np Alex byl ubierany cienko.. a Viki wolal grubiej

inacEj plakall hehe
A ja dzis juz padam na pyszczek. Rano zawiozlam chlopcow do szkoly potem do domu szybki prysznoc..zakupy spacer z emiskiem.. poczta..odbior chlopcow.. obiad.. posprzatac musialam toroche.. i poprasowac.. no i nic nie mam juz sily.. jeszcze mi troche prasowania zostalo.. jutro mam zamiar zrobic dokladny pozadek u chlopcow.. taka syzyfowa praca ale jak nie ja to kto ;p
Nie wiem tylko cY dam rade bo po dzisiejszym dniu biodra bola ah.
Milego wieczoru.