reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Sierpniowe mamy 2015

Lunera wiesz dobrze tez ze cos wykrył bo w ciazy tarczyca tez jest ważne zeby wyrównana była.. Ja choruje na to od dziecka wiec inaczej moze tez patrzą niz na kogos komu cos akurat "skoczyło".. Choć każde odchylenie od normy trzeba leczyć no cóż zrobisz..

Co do kłucia z prawej strony to ja np w dolnej strefie z prawej strony po seksie mam tak .. Cały dzień mnie prawie kłuje a potem przechodzi.. Eh a mialobyc pięknie :D dzis cierpię bo mi sie w nocy zachciało haha

reklama
Zuzzi śliczne sukienki :) ta zielona tez mi sie bardziej podoba bo taki cudny kolorek..
Ja ostatnio byłam w gapie bo mieli super sukienki na lato i na promocji i co.. I dupa.. Bo niby super wyglądały ale nie na mnie :/ ale na pewno czegoś poszukam co by jakoś lato przeżyć hehe

Ja też kiecke kupuje na all jak mi przyjdzie to cykne fote i wstawie. Tylko ja rozmiar midi wzielam. Też na początku chcialam dluga ale ja jednak za niska jestem. Ale twóje sukieneczki super. Mi też druga bardziej się podoba:-)

Lunera, Bunia dzięki. Zobaczę, może ją skrócę, ale to jak już będzie gorąco podejmę decyzję.
Nasza Dakota chyba od początku czuje co się święci, bo najchętniej cały dzień leżałaby mi na brzuchu. ImageUploadedByForum BabyBoom1429561960.622992.jpg ImageUploadedByForum BabyBoom1429562056.279154.jpg Myślę, że zwierzęcia nie da się przygotować na taką zmianę. Dakota bardzo lubi uwagę i potrzebuje sporo smyrania więc może być jej ciężko. Aczko nie znam mądrzejszego zwierzęcia więc może nas pozytywnie zaskoczy [emoji4]

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1429561960.622992.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1429561960.622992.jpg
    30,3 KB · Wyświetleń: 48
  • ImageUploadedByForum BabyBoom1429562056.279154.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1429562056.279154.jpg
    30,5 KB · Wyświetleń: 49
Ostatnia edycja:
Zuzzi sliczne[emoji7]
Tys tez sluczna[emoji3]

Bunia no wlasnie przeszlo mi przez glowe ze to moze wyrostek czy cos. moze maly mi sie jakos odwrocil i gdzies mnie uciska. Nie wiem juz. Ale boli i czasem az z tylu na tej samej wysokosci. Ech... Byle do jutrzejszej wizyty, Teraz leze juz w lozku i jest w miare ok ale idealnie tez nie jest. Za to bak sie rusza [emoji3]

No z tymi bolami bo Beata ma racje, ja tez najczesciej slysze, ze macica sie rozciaga...
Mi wszystkie 3 maluchy siedzialy po prawej stronie brzucha. Pod koniec to strasznie mnie gniotlo pod zebrami. Ale teraz jakos czesto boli mnie cos w dole, sama nie wiem co to moze byc (wiazadlo?), ale jak ide to musze czesto sie zwolnic albo wrecz zatrzymac, bo czuje ten bol intensywnie.
Cinamona, nie martw sie, moze pilkarz Primavera Division ci rosnie :-) a jutro gin cie uspokoi

Lunera ja też jak chodzę to mnie strasznie boli, w pierwszej ciąży miałam dokładnie tak samo.. No i się człapie jak ślimak :D

reklama
Ja człapie jak ślimak jak mnie zaczynaja stopy bolec :/ ale np noe spuchły mi wcale tylko bolą piety..
Na szczęście udało mi sie kupić buty ktore okazały sie super wygodne i juz jest lepiej bo przedtem tak chwyciło mnie ze na zwykłych zakupach po 30 minutach juz stać nie dawałam rady..

Do góry