reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Sierpniowe mamy 2015

reklama
Hej

Ja sie nawet wyspalam ale jak wstalam to dalej mnie boli i kluje w boku. Mam nadzieje ze to nic powaznego.
Dobrze ze dzisiaj popludniu mam gina bo inaczej to bym sie zastanawiala czy mie jechac na ip bo ten bol jakis taki dziwny.

Lucalew co tam u ciebie? Odezeij sie do nas

Dzień dobry piękne panie! [emoji4] Wita Was wyspana Zuza! [emoji16] Spałam dziś z rogalem i dużo lepiej mi się oddychało! Uff... Jest szansa, że nie uduszę się do sierpnia [emoji12]
Miłego dnia!

A mnie również odciąża kręgosłup :-) Jak wstaje czasem w nocy to już tak plecy nie bolą. A jak się w nim ułoże do zasypiam w mig. Wcześniej nie mogłam się ułożyć...

O właśnie co do zwierząt... Jestem ciekawa jak to u nas bd moje maleństwa są jak moje dzieci ;-) śpią z nami w łóżku.
Ale za jakiś czas się to zmieni chociaż są zazdrosne.
To nasze przygarniete kocurki

Załączniki

• 1429642892605.jpg
    1429642892605.jpg
    16,3 KB · Wyświetleń: 51
Witam ;)

Dzis m zawozil dzieci a ja spalam ;) do 10.20:):)
Wczoraj jak sie kladlam spac to znowu glowa ostro bolala.. myslalam ze nie usne ale udLo sie uff..

A dzis mi sie snilo ze bylam w 30tc i mi wody odeszly w trakcie wizyty u gina w pl! I ze mialam szyjke zamknieta i jakiegos guza na niej ? I gin mowil ze mam jechac na szpital sprawdzic poziom wod ... haha i na aplikacji pokazal jak wyglada moje dziecko hahahahha noo i taka wizyta za darmo.. bo w sumie za co placic mialam ? A wyszlam zadowolona jakbym w totka wygrala.. po czym schodzac ze schodow w butach na obcasie ! Gdzie ja nie nosze obcasow bahaha spadlam ze schodow (chyba przezycia po anney) haha

A wogle ostatnio ktoras z was pisala ze na majowkach sie zaczynaja rozpakowywac wiec weszlam z ciekawosci poczytac i jedna z dziewczyn pisze ze jej corcia byla córka do 32tc a w 32 powiedzieli ze bedzie chlopiec ! Masakra i od razu mam stracha !!! Aaa pewnie dla tego w nocy mi sie snia sny porodowe..bo chcialabym juz germin porodu i urodzic i sie upewnic ze to corcia.. haha
Odaam ze w snke zawsze corcia..wiec ja nie przyjmuje reklamacji no !

reklama
Do góry