reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Sierpniowe mamy 2015

Ola to lezenie to jednak duzo daje. Mnie tez cos dzis brzuch twardnieje czesto przez wczoraj bo sobie pofolgowalam i duzo chodzilam. Dzis polezalam i bylo juz w miare ok. Także lez i odpoczywaj.
A ty nie lezalas? Wydawalo mi się ze tez mowilas ze lezysz?

reklama
Beata no niby lezalam ale jednak sniadanie zrobic, obiad, kolacje. Mloda wykapac. Mamo jesc, mamo pic, mamo siku, bawimy sie i z tego lezenia to tak niewiele wychodzilo. Teraz troche sie dziadkowie dziuba zajma a ja bede sobie lezec i pachniec :-D

Olka dzieki ja tez tak myslalam ze to od lazenia bo wczoraj byl ciezki dzien ale dzis rowniez spuchly popoludniu mimo ze troche wiecej lezalam. No i teraz jeszcze te zawroty glowy od wczoraj rowniez jak sie klade albo wstaje, no nic czytam na necie ze tak moze byc ale w srode pogadam na wizycie o tych dolegliwosciach.
Olka lez lez i jeszcze raz lez to naprawde pomaga. Wiem ze moze byc ciezko bo wiele sie chce zrobic a nie mozna a Ty jeszcze masz mala w domu to jeszcze ciezej. Ja juz 1,5 miesiaca leze wiec i Ty dasz rade. Co prawda od poniedzialku od wypadku M juz tak nie odpoczywam jak powinnam no ale jak tylko bedzie mozliwosc to sie klade. Chyba ze dostane zielone swiatlo do normalnego funkcjonowania.

Akuku spoko domyslilam sie ze to do mnie :-) dziękuję

Olka :( dla babci [*] niech jej już zawsze swieci.
A ty lez. Oby jeszcze miesiąc i już będzie bezpieczniej

Jestem wykończona pakowaniem. Skąd my mamy tyle rzeczy!!! Niby 3/4pokojowy dom a ja nie wiem jak my się zmieścimy [emoji52] pokoje są bardzo nieustawne. Trudno. Nagomnastykuje się żeby wszystko poustawiać. I jeszcze magnoliaaaaaa na ścianach [emoji37][emoji37][emoji37][emoji37] chyba jutro biała farbę kupie i zagonie facetów do roboty. [emoji379]

Anney haha tu wszedzie magnolia.. a ja mam kolorowo :p bo juz kialam dos magnolii ;p
Kurde jak nieustawne to lipa ;(
Ja nadal szukam i nic nie mam.. i chyba nkupie Emilkowi lozeczko i wcisne do chlopcow di pokoju... kiedys stalo lozeczko Victorka i sie miescilo.. pozbede sie kilku gratow.. bedzie ciasno ale przynajmniej nie bede sie wkurzac ze nic ciekawego nie ma..a jak juz znajde to sie okazuje ze poszlo ;/

U mnie tez ta magnolia w kazdym pokoju- I Mimo ze malowane bylo w listopadzie to juz mamy slady rak mojego dziecko I jego kolegow na kazdej scianie.
W poniedzialek odbieramy nowego czlonka rodziny- dolaczy do nas 3 miesieczny czarny spanielek -uleglam w koncu prosbom dziecka i M - w sumie w domu jestem wiec jednyna okazja zeby miec szczeniaka :-)

reklama
Do góry