reklama

Sierpniowe mamy 2015

Witam w ten majowy poranek.

U nas dzisiaj ma byc piekn pogoda wiec planujemy dlugi spacer przy plazy i pozniej obiad w restauracji.
Jutro jade na tydzien do tesciow i wieczorem musze sie do konca spakowac bo wstepnie spakowalam sie juz wczoraj wykorzystujac ze mloda w zlobku i nie przeszkadza.

Zuzzi, Olka jak tam dzisiaj ?

reklama
Jak na razie jest bardzo dobrze i mam nadzieje, ze tak zostanie. Na ktg zero skurczy, dziewczynki szaleja. Czekam na wyniki badan i posiewow. Zobaczymy czy to nie jakas infekcja znowu. Dzisiaj druga dawka sterydow na plucka i jak do poniedzialku skurcze sie nie powtorza to wyjde do domku. :-D

Olka świetne wieści! [emoji4]

Huraaa!! Przeszło Ufff... [emoji4] Cała noc przespana. Mdłości poszły precz i czuję się mniej osłabiona tak więc zabieram się za robienie śniadania [emoji16] Bardzo dziękuję za wsparcie [emoji8] Chyba jednak Junior mnie kopał po żołądku...?

Miłego weekendu [emoji4] Oby pogoda dopisała.

reklama
Dzień dobry w maju :-)

Cinamona zazdroszcze i pogody i spaceru. U mnie niestety zimno, ponuro i deszczowo i spacery tez nie wskazane :-(
Udanego pobytu u tesciow.

Olka super ciesze sie bardzo za takie wiadomosci oby juz tak zostalo, &&&&& dalej mocno zacisniete

Zuzzi ciesze sie ze mdlosci przeszly. Imbir, woda z cytryna i lekkostrawne posilki i powinno byc dobrze :-)

Dziewczyny zycze udanej majowki czy to na powietrzu czy w domu i Olka spokojnego pobytu w szpitalu.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry