reklama

Sierpniowe mamy 2015

reklama
Tylko, że ja zupełnie nie jestem i ani przez chwilę nie byłam głodna. Jak tylko będę miała możliwość to kupię imbir. Jak do jutra nie przejdzie to jadę się zbadać. Pewnie mnie wyśmieją, że w ciąży z mdłościami przyjeżdżam bo przecież to normalne...

Zuzzi lepiej na IP. Mdlosci mdlosciami ale oby to nie bylo jakies zatrucie. Trzymam kciuki zeby szybko minely.

Olka no to sie ciesz ze sie uspokoilo, aby juz tak zostalo. Sciskaj nogi a my tu kciuki trzymamy za Was.

Ostatnia edycja:
Sann super, że wyniki dobre [emoji4]
Lucalew ja chyba bym wolała zatrucie lub wirusa bo za dwa dni by przeszło, a tak jest opcja, że będę tak się męczyć do końca. Czuję się jakby mnie ktoś dwa razy przeżuł i wypluł... Jak flak...
Akuku pojadę jutro jednak. Liczę, że minie.

olka!!!!!! chryste panie. gdize one sie tak spiesza!! dobrze,ze juz sie wyciszylo, ale teraz to trzeba jeszcze bardviej uwazac. kazdy dzien jest wazny.
trvymam mooocno kciuki!!!\

nie jestem w stanie pr
zeczytac co tu namodzilyscie, tylko widze,ze zuzzi- nieh ci be vie lepiej, cokolwiek to jest.
natka, le
z jak kaza!

sciskam was mocno

reklama
Zuzzi współczuje mdłości.. Ale faktycznie cos lekkiego i wlasnie herbata albo woda pomagają.. Ja czasami mam jak cos zjem większego albo "cięższego" to wtedy mi jakoś cieżko i mam wzdęcie i czuje sie dziwnie w sensie niedobrze mi ale nie az tak żebym od razu nad wiadrem siedziała ale jednak cos.. I tez od niedawna bo wcześniej nie miałam.. Mam nadzieje ze przejdzie :)

Dziewczyny trzymajcie sie noio i nogi zaciskajcie ze y maleństwa jeszcze wytrzymały !!! &&& :)

Ja tez słyszałam i czytałam i w tv jak juz o tym mówią to mówią ze od 32t juz jest bezpieczniej, wiadomo ze to dalej wcześniak maluni ale ze juz w miarę wszystko dobrze wykształcone..

Sann ciesze sie ze wyniki dobre :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry