reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2015

reklama
Bylam dzisiaj u ginekologa - okazalo sie, ze mala lezy barrrrrdzo nisko :( i mimo, ze szyjka pozamykana itd to mam duzo odpoczywac zeby czasami nie doszlo do przedwczesnego porodu...

Olka o kurcze trzymam mocno kciuki. Dziewczynki zostancie u mamy w brzusiu.
Kurcze cos jednak z ta pelnia jest. Ponoc w okresie pelni dzieci sie czesto rodza i chca wychodzic na ten swiat. Juz do synka dzis mowilam ze ma tam siedziec bo tez dzis bardzoooo jest aktywny.

Lez kochana

Olka kciuki ogromniaste!

Magdus ojejku. Trzymaj sie.. was Aniolek nad wami czuwa!

Kryszka wyslij mi na pw nazwe tego leku kupie sobie w pl bo moi wszyscy alegricy.. to mozr vore uchronir troszke ?

Natka o i twoja mala cos sie za szybko do wyjscia szykuje! Lez w takim razie.

Mi dzien zlecial i dopiero obiad zjedlismy i zaraz chlopct spac ida ...uff a ja odpoczne troszkr.

Kurcze dziewczyny trzymajcie nogi razem! Mnie dzis cos w podbrzyszu az do odbytu cisnie i wlasnie sie zastanawialam co to.. chyba musze zwolnic troszke.

Olka jeszcze raz kciuki! I niech sie corcie nie spiesza no! Mam nadzieje ze sie skurcze uspokoily po lekach ?

Ojej Olka! Trzymam kciuki & & & & bądźcie dzielne! Zaciskaj uda kochana! [emoji8]

Natka słuchaj lekarza i leż grzecznie a wszystko powinno być dobrze.

A mnie już od prawie doby jest niedobrze. Nic nie jadłam od wczorajszego obiadu [emoji17] To na pewno nie zatrucie. Więc co??Słyszałayście może o tym żeby mdłości pojawiły się pierwszy raz w 6 miesiącu??? Help martwię się [emoji17]

Bede odpoczywac i lezec jak najwiecej :(

Zuzzi - mi sie pojawily nudnosci dopiero w 4 i 5 w 6 zanikły

Ale od dwóch dni mam niechec do jedzenia czegokolwiek, zmuszam sie ostatkami sil do jedzenia czegokolwiek

reklama
Ale u mnie za chwilę minie doba... I wcale nie są lekkie [emoji30] Robi mi się odrobinę lepiej jak chodzę, ale tyle czasu nie jadłam że już nie mam siły na chodzenie...
Czekam na opinie reszty. Z góry dziękuję [emoji8]

Do góry