reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2015

Olka kciuki sa !! Gdzie te dziewoje sie tak spiesza!!

Akuku 24ego mielismy pierwsza rocznice odejscia naszego aniolka...

Dziekuje wam za odpowiedzi w kwestii klucia :*

reklama
Ola, kciuki są!

O masakra, jutro chyba nie będę mogła się ruszać. Spotkałam się dzisiaj z koleżankami na spacer i obiadek. Zrobiłyśmy 4 km (niech żyje bulwar w Gdyni!) i nogi wchodzą mi w pewną szlachetną cześć ciała. Potem z 1,5h siedziałam przy stole i plecy już mi krzyczą. A jeszcze na 19 ćwiczenia ze szkoły rodzenia :). Ale dobrze, ostatnio jakaś mało ruchawa byłam :)

Co do rożków chcę kupić z tej strony: Rożek Minky Dwustronny Becik Otulacz 75x75cm Mata (5005841396) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Szare-grochy/mięta, I mam upatrzony też ochraniacz na łóżeczko szary w grochy. A kocyk bym chciała Komplet Pościeli Minky 40x50cm 100x135cm Kocyk (5074684659) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. kolorowe sowy/mięta :)

Jej Ola zaciskaj nogi!!! No co te córeczki tak się spieszą? Ciotki chcą je zobaczyć ale dopiero w sierpniu!

Ja dziś padam na ryjek najpierw gin potem lekarz z niunka pozniej zakupy i w sumie od 10 caly czas za kółkiem. A teraz leżę bo mnie kluje w środku:-(

Olka trzymam kciuki aby małe jeszcze pchać sie na świat nie chciały :)

Kasietta też ogladam tego sptrzedawce i planuje od niego cos kupić. Narazie z allegro zamówiłam osłonki na łózko w sowy w kolorach biało niebieskich i poduche do spania dla siebie, ale to z innej stronki

Hej dziewczyny, ja dziś po wizycie. Mam skierowanie do endykrynologa, bo na tescie glukozy wyszlo ze po godzinie miałam niższy cukier niż na czczo i kazali mi to sprawdzić. Mała waży 733 g i wszystko anatomicznie z nią dobrze:) Nie chciała za bardzo pokazać buźki bo rękę ciagle do buźki pchała. ale mam filmik z USg. Taki piekny nosek i usteczka, rączki i stópki. Cudo moje:)

Olka, trzymam kciuki.
Ja w poniedziałek dostaję maszynę do szycia i sama będę szyła kocyki z minky, pościel i ochraniacze. Tylko musze jakieś ładne materiały znaleźć.
Ah i byłam w poniedziałek u okulisty - i wzrok mi sie poprawił!

reklama
Olka trzymam kciuki &&& zeby jeszcze maluchy posiedzialy gdzie powinny :)

O widzisz kruszka bo nie wiedzialam wogole na co i po co to.. A to nie to samo co jest np w niektórych jogurtach np tych małych do picia bo mi sie cos kojarzy? A co np z takimi butelkami co tam jest woda i cos tam i ileś tak wlasnie probiotyków? U nas takie cos mozna w sklepie kupić ale ostatnio jeden wylałam jakis kokosowy bo był niedobry strasznie..

Lucalew dzieki za wyjaśnienie.. Zastanowię sie nad tym albo lekarza za pytam.. Wogole nawet jak pytałam tu lekarza o ten magnez to oni "nie widza związku"... Ale ja tam pije rozpuszczalny zwykły co któryś dzień z plussza a jakby mnie cos bardziej bolał brzuch to wtedy moze tabletki a tak to nie jest zle..

Do góry