reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpniowe mamy 2015

Hej :)

Zamierzam się do napisania posta już chwilę i sama nie wiem co. Faktycznie dużo Was tu :D

U mnie dzisiaj piękna pogoda, dlatego zaraz jak synek wstanie wyruszamy na długi spacerek, obowiązkowo zaliczymy lody :D

Lucere może to nei zatrucie jedzeniem w restauracji, tylko może wirus z córy przeszedł na Ciebie? Jedynie co mi przychodzi do głowy to picie dużo wody ale to na pewno wiesz :) Zdrówka :)

Borysiatko zazdroszczę tego parku :) W lecie na pewno jest tam cudownie :)

Co dzisiaj robicie ciekawego na obiadek? U mnie pomysłów brak :(

reklama
Rano juz zrobiłam dla M sałatka jarzynową.
Ja dziś dalej wiosenne porządki w domu robię, wiec wyjmę z zamrazarki pyzy:) A po obiadku porywam mojego M i znów idziemy porzadkować park. Mam zdjęcia jak to wygladało przed i jak jeszcze troche ogarniemy to pokaże jak wygląda po naszych wielogodzinnych pracach:)

Aneta - dzięki :-) i chyba masz rację.. Pewnie przeniosłam sobie wirusa od córki. Pije dużo ale strasznie mnie wykańcza to. I bolą mnie nerki i kluje w brzuchu co jakiś czas.

Anney - trzymaj się! Najgorsze za Tobą.

Borysiatko super ze bedzie hamak, mnie sie wciąż marzy :-) Takze jak bedzie mozliwosc to naprawdę chetnie bym sie wybrala na mazury. Jesli o sny to ja wierze aczkolwiek nie tak doslownie.

Beatko ja takie klucia miewam i pytalam o to lekarza to powiedziala ze tak moze byc bo macica sie rozciaga i tak jak napisala Lilija jak tylko czasem zakuje i nic wiecej sie nie dzieje to no stres. I tez proponuje powiedziec o tym na wizycie.

Wlasnie wróciliśmy z poradni imunologicznej i niestety lub stety nadal musze brac do konca ciazy te zastrzyki na krzepliwosc.
No nic przezyje to jakos, wole brac niz pozniej żałować ze czegos nie zrobilam.

U mnje dzis na obiad M robi kotlety mielone i kapuste kiszona plus ziemniaczki.

reklama
Lucalew u mnie też miały być kotlety mielone (mimo,że piatek) z ziemniaczkami i surówką, ale Mż zażyczył sobie Tortille - Pan każde służąca robi :D .... nachapie się dziś w ogrodzie to niech zje co zechce ;))
Co ile musisz brać te zastrzyki?

Do góry