reklama

Sierpniowe mamy 2015

reklama
Ja dzis jakas wykonczona, noc przespana, z chlopakami od 6 na nogach, ale jak maz wstal to musialam odespac. I glowa strasznie mnie teraz boli. A obudzil mnie telefon, ze pieluszki zaraz przywioza, wiec ide pralke przygotowac :-)
I toreb musze poszukac, bo nie wiem w co sie spakujemy... Dla siebie niewiele jeszcze mam, ale to szybko pojdzie.

Beata, a to maz nie mial gdzies jechac? Do porodu cie w weekend 'przygotuje' a potem sama zostawi?
Ja po przytulankach tez czuje, ze cos sie dzieje, ale tylko do nastepnego dnia.

Z ta polowa brzucha plaska, to juz wam pisalam :-) chociaz ostatnio po lewej tez sie cos wypina. Ale ogolnie to prawa rzadzi.

A jeszcze odnosnie nastroju - po przeprowadzke kazdy chce nas odwiedzic, a ja nie przewidzialam, ze bede taka anty-spoleczna. W ogole nikogo do domu bym nie wpuszczala. Az mi glupio, ze taka niechec do najblizszych, kt przeciez b lubie (w normalnych warunkach). Ufff, jak to napisalam to troche mi pomoglo.
W pierwszej ciazy ostatnie 2 tyg przed porodem przestalam odbierac telefon, bo nie chcialam na kazdego 'warczec'. Takze maz przejal role sekretarki. Mam nadzieje, ze tym razem bede w stanie to jakos zracjonalizowac sobie.

Lunera, ja mam dokładnie tak samo (z tym okresem prEdporodowym) w obu poprEdnich ciążach. A w pewnym momencie odbierałam telefon słowami: nie kochani, jeszcE nie urodziłam [emoji48][emoji48][emoji48]

Lunerka, jakie pieluchy
W niedziele rano??

Twoja połowa brUcha jest hitem haha

Lunera no wraca do Niemiec do pracy i nas niestety zostawia bo nie ma innego wyjścia. A my za góra rok do niego dojedziemy gdy się tam urządzi. Ale ten rok będzie ciężki:-(
A ja się dzisiaj obudzilam bo nie mogłam oddychać. Lezalam na plecach i braklo mi tchu aż na zewnątrz musialam wyjść.
A mi brzuch tez ciągle twardnieje ale ja juz sobie z tego nic nie robie na tym etapie ciąży.
Lunera ja tez tak mam ze mnie odwiedzajacy denerwuja choc ich bardzo lubię. Teraz wole byc sama i skupić się na sobie.

Anney nie myśli teraz o tym. Lekarze zrobią wszystko by bylo dobrze. I na pewno tak będzie! Wierze w to!
O tez sobie kupie ta herbatke z lisci malin. To w aptece można kupić czy w zwyklym sklepie?

Ostatnia edycja:
Rodziece na 10 dni przylatuja. Moj enek akurat musi wyjechac w sprawch sluzowych do meksyku na tydzien wiec zebym nie byla sama przylatuja rodzice.

Ja przed prodem nikogo nie chce w domu. Bede jak bomba ktora ma zaraz wybuchnac wiec lepiej niech nikt sie nie zbliza. Po porodzie tez wolalabym byc sama ale ktos sie musi zajac Maja na czas pobytu w szpitalu. No i wiem pierwsze dni beda ciezke z dwojka maluchow wiec pomoc tesciow bedzie potrzebna. Jednak mam nadzieje ze dluzej niz 10 dni nie posiedza.

Rodziece na 10 dni przylatuja. Moj enek akurat musi wyjechac w sprawch sluzowych do meksyku na tydzien wiec zebym nie byla sama przylatuja rodzice.

Ja przed prodem nikogo nie chce w domu. Bede jak bomba ktora ma zaraz wybuchnac wiec lepiej niech nikt sie nie zbliza. Po porodzie tez wolalabym byc sama ale ktos sie musi zajac Maja na czas pobytu w szpitalu. No i wiem pierwsze dni beda ciezke z dwojka maluchow wiec pomoc tesciow bedzie potrzebna. Jednak mam nadzieje ze dluzej niz 10 dni nie posiedza.

Jasne to zrozumiałe człowiek chce spokój miec

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry