reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Sierpniowe mamy 2015

Little me zgrabnosc ruchów haha skąd ja to znam.. Przy zmianie pozycji to sie zasapac idzie haha :D a z tym sikaniem to przed idę specjalnie nawet ze dwa razy a i tak w trakcie musze szybko lecieć Eh..

Lidia wlasnie jutro mam wizytę wiec powiem.. Zwłaszcza ze ta opuchlizna ze stop nie schodzi wcale i to mnie martwi.. Ze swędzeniem bardziej bym zwaliła na te komary bo to sie wczoraj zaczęło jak sie krostki pojawiły po ukąszeniach, a po za tym nie mam swędzenia nigdzie ani na rękach ani brzuchu.. Ale i tak zapytam na pewno bo nigdy nie wiadomo :)

Zuzzi było gorąco ale hektolitry wody i czułam sie swietnie:) mimo ze czlapalam jak słoń.. Jak wrocilam do domu wczoraj to od razu do basenu wskoczyłam na godzinę sie wymoczyć :)

reklama
Umieram że zmęczenia. Pasowałam wszystko dzisiaj di przeprowadzki w kartony bo jutro przyjeżdżają po to. Wyszło jakieś 10 kartonów plus kosz dla Małego więc nie tak źle, ale sił już nie mam :)

Dziękuję Wam kochane :* jestem dobrej myśli inaczej nie wiem do czego będzie dążyło to małżeństwo poza rozwodem...związek bez bliskości to nie związek i jak dla mnie może nie istnieć także dam mu jeszcze chwilę na ogarnięcie się ;)

Nie Mówcie o nieGrabnosci hahaha bo ja jestem teraz jak słoń w składzie porcelany ;) moi chłopcy pękają ze śmiechu [emoji12]

Magdus kochana mozna jesc makrele ja sie zajadam od poczatku ciazy. Nie wskazany jest losos wedzony. Makrele zreszta zalecala mi jesc moja diabetolog i gin od poczatku ciazy zwlaszcza na ostatni posilek ze wzgledu na cukrzyce. Takze smialo mozesz jesc, smacznego :-)

Łosoś podobno pod żadną postacią nie jest wskazany i to nie tylko dla ciężarnych.
M.in. tutaj można poczytać o toksynach w tej rybie: m.poradnikzdrowie.pl/zywienie/co-jesz/toksyny-w-lososiu-hodowlanym-sa-szkodliwe-dla-zdrowia_41630.html

Ja tam bardzo bym chciała jeść ryby tylko że nie bardzo przepadam dlatego przydałby się ktoś kto dobrze je przyrządzi ;)

reklama
Do góry