reklama

werci
Fanka BB :)
Anney - poród coraz bliżej  to ten przypływ energii
 to ten przypływ energii 

Ja mam za to mega spadek nastroju chyba przez pogodę.  Dziecko dzisiaj bajki ogląda,  bo mama nie żywa... no i jeszcze tak sobie pomyślałam,  że ja zawsze lekarzowi podaje datę ostatniej miesiączki na 4.11. A w sumie dokładnie nie pamiętam.  Z usg mały był zawsze o tydzień do przodu, wiec może się pomyliłam?
 chyba przez pogodę.  Dziecko dzisiaj bajki ogląda,  bo mama nie żywa... no i jeszcze tak sobie pomyślałam,  że ja zawsze lekarzowi podaje datę ostatniej miesiączki na 4.11. A w sumie dokładnie nie pamiętam.  Z usg mały był zawsze o tydzień do przodu, wiec może się pomyliłam?

Ja mam za to mega spadek nastroju

Ostatnia edycja: 

betka89
Zaciekawiona BB
Panikara, Anney dziękuję za pocieszenie  Takie myśli czasem mnie nachodzą zeby tylko wszystko ok było. Ja mieszkam w Danii, ale pod koniec roku planujemy już sie przenieść na stałe do Polski, juppppiii. Koniec emigracji.
 Takie myśli czasem mnie nachodzą zeby tylko wszystko ok było. Ja mieszkam w Danii, ale pod koniec roku planujemy już sie przenieść na stałe do Polski, juppppiii. Koniec emigracji. 
Anney, z tym bieganiem to nie żartuj! Ja w pierwszej ciązy 10 dni po terminie już miałam tak dosyć, że postanowiłam wygonić Maję z brzuszka. Męża pod ręke i dawaj kilka okrązen malego stadionu szybkim tempem (spacer!). Potem gorący prysznic i jeszcze wieczorne przytulaski hihi No i się zaczęło wieczorem w piatek a urodzila sie o 1 w nocy w poniedzialek... Straszne bole i 3 prawie nieprzespane nocki przed porodem. Tak sie zastanawiam czy jakbym jej nie wyganiala to by mniej bolalo... hehe

Takie myśli czasem mnie nachodzą zeby tylko wszystko ok było. Ja mieszkam w Danii, ale pod koniec roku planujemy już sie przenieść na stałe do Polski, juppppiii. Koniec emigracji.
 Takie myśli czasem mnie nachodzą zeby tylko wszystko ok było. Ja mieszkam w Danii, ale pod koniec roku planujemy już sie przenieść na stałe do Polski, juppppiii. Koniec emigracji. Anney, z tym bieganiem to nie żartuj! Ja w pierwszej ciązy 10 dni po terminie już miałam tak dosyć, że postanowiłam wygonić Maję z brzuszka. Męża pod ręke i dawaj kilka okrązen malego stadionu szybkim tempem (spacer!). Potem gorący prysznic i jeszcze wieczorne przytulaski hihi No i się zaczęło wieczorem w piatek a urodzila sie o 1 w nocy w poniedzialek... Straszne bole i 3 prawie nieprzespane nocki przed porodem. Tak sie zastanawiam czy jakbym jej nie wyganiala to by mniej bolalo... hehe
maartuszkaa89
Anney przypływ energii przed porodem?? 

A klapki już są???
Betka to się postaraliście

zabrakło tylko schodów do metody 3s, którą tak niektórzy polecają

A klapki już są???
Betka to się postaraliście

anney
Panikara, Anney dziękuję za pocieszenieTakie myśli czasem mnie nachodzą zeby tylko wszystko ok było. Ja mieszkam w Danii, ale pod koniec roku planujemy już sie przenieść na stałe do Polski, juppppiii. Koniec emigracji.
Anney, z tym bieganiem to nie żartuj! Ja w pierwszej ciązy 10 dni po terminie już miałam tak dosyć, że postanowiłam wygonić Maję z brzuszka. Męża pod ręke i dawaj kilka okrązen malego stadionu szybkim tempem (spacer!). Potem gorący prysznic i jeszcze wieczorne przytulaski hihi No i się zaczęło wieczorem w piatek a urodzila sie o 1 w nocy w poniedzialek... Straszne bole i 3 prawie nieprzespane nocki przed porodem. Tak sie zastanawiam czy jakbym jej nie wyganiala to by mniej bolalo... hehe
Haha. Ja jeszcze nie słyszałam o bezbolesnym porodzie, ale może następny taki Brdzie [emoji12][emoji12][emoji48][emoji48][emoji48]
Moj pierwszy aktywnie tez 3dni sie ciągnął, love to chyba 7dni miała skurcze, wiec z tymi pierwszymi to rożnie bywa
Oj ta nasza lola! ;D lubi robić sobie z mamy żarty... To chyba trzeba poprosić o pomoc mezusia
A mnie krzyż boli;/ od 3 dni mam, więcej energii jestem szczęśliwa, ale już nie mam co robić. ;(pochwale się wam pokojem, bo już gotowy. Myślę na lirerkami, żeby imię zrobić i naklejki na ściane dla małego

A mnie krzyż boli;/ od 3 dni mam, więcej energii jestem szczęśliwa, ale już nie mam co robić. ;(pochwale się wam pokojem, bo już gotowy. Myślę na lirerkami, żeby imię zrobić i naklejki na ściane dla małego
anney
anney ta Twoja Lola to zbój małybawi się z Toba i nami przy okazji w kotka i myszkę z tym porodem
Przemów do niej rodzicielskim stanowczym tonem żeby wychodziła wreszcie i skończyła nam dostarczać tyle emocji :*
Taaaaaaa.....
Ja jej dam kotka i myszkę [emoji48][emoji7]
Mamusi podwozie zorane, Tatus juz coruni na wszystko pozwala, nic tylko szefować zanim jeszcze wypełznie hahaha
(Wy mnie stad wygonicie, bo ja mam dziś znow jazdę w głowie
reklama

anney
Anney przypływ energii przed porodem??
A klapki już są???
Betka to się postaraliściezabrakło tylko schodów do metody 3s, którą tak niektórzy polecają

Albo ostatnie tchnienie mojego rozpadającego sie ciała hahahahaha
Klapki sa! Wyobraź sobie hahaha znalazłam wczoraj jakieś mumie