Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Takie myśli czasem mnie nachodzą zeby tylko wszystko ok było. Ja mieszkam w Danii, ale pod koniec roku planujemy już sie przenieść na stałe do Polski, juppppiii. Koniec emigracji. 

zabrakło tylko schodów do metody 3s, którą tak niektórzy polecają 
Panikara, Anney dziękuję za pocieszenieTakie myśli czasem mnie nachodzą zeby tylko wszystko ok było. Ja mieszkam w Danii, ale pod koniec roku planujemy już sie przenieść na stałe do Polski, juppppiii. Koniec emigracji.
Anney, z tym bieganiem to nie żartuj! Ja w pierwszej ciązy 10 dni po terminie już miałam tak dosyć, że postanowiłam wygonić Maję z brzuszka. Męża pod ręke i dawaj kilka okrązen malego stadionu szybkim tempem (spacer!). Potem gorący prysznic i jeszcze wieczorne przytulaski hihi No i się zaczęło wieczorem w piatek a urodzila sie o 1 w nocy w poniedzialek... Straszne bole i 3 prawie nieprzespane nocki przed porodem. Tak sie zastanawiam czy jakbym jej nie wyganiala to by mniej bolalo... hehe
anney ta Twoja Lola to zbój małybawi się z Toba i nami przy okazji w kotka i myszkę z tym porodem
Przemów do niej rodzicielskim stanowczym tonem żeby wychodziła wreszcie i skończyła nam dostarczać tyle emocji :*
Anney przypływ energii przed porodem??
A klapki już są???
Betka to się postaraliściezabrakło tylko schodów do metody 3s, którą tak niektórzy polecają
![]()