betka89
Zaciekawiona BB
Dziendobry ranne ptaszki!
Milo ze mnie pamietacie i nie wywalacie ze stada
Ostatnie kilka miesiecy to masakra dla nas. Po 10 latach pracy szefowa mojego meza na wiesc ze jestem w ciazy i maz wezmie tacierzynskie (poprosil o 2 miesiace), dostala szalu, chciala go wyrzucic z pracy bo przeciez ona nie bedzie mu za darmo placic...(ale meza chronilo prawo i zwiazki zawodowe wiec nie mogla) na dodatek wynajmujemy od niej mieszkanie (juz niedlugo), wiec uprzykrzala nam zycie bo mieszka nad nami... nie robcie tego, wolniej samochodem, muza na cala pare o 1 w nocy albo o 5 nad ranem... masakra, chora kobieta. Ja caly czas w stresie ze az boli brzucha dostalam... az poszlam z tym do lekarza. Na szczescie z malenstwem wszystko bylo dobrze. Poradzilismy sie prawnika, maz zwrocil sie do zwiazkow zawodowych i wyslali jej pouczenie ze stosuje mobbing itp. itd. ze rodzina z malym dzieckiem i ciezarna stresuje i ze maja to miedzy soba zalatwic bo jak nie to na droge sadowa pojda (oczywiscie nie szarpalibysmy sie chyba az tak z nia, ale...). No i jakos sie uspokoila, w koncu zgodzila sie normalnie poroamawiac egoistka jedna. Maz spokojnie bedzie pracowal do tacierzynskiego (potem poszuka i tak nowej pracy) i za tydzien sie przeprowadzamy...
Nikomu nie zycze takich stresow i nerwow co przeszlismy z nia. Duzo by pisac ale po krotce chcialam Wam przedstawic i sie wytlumaczyc.
Mam tylko nadzieje ze nie zaszkodzilam malutkiej tymi nerwami.
Dziewczyny, chcialabym do Was kazdej slowko napisac, ale to niewykonalne
Trzymam za Nas wszystkie kciuki i mam nadzieje byc z Wami na bierzaco.
Ja zaczelam dzis 38 tydz. i wyczekuje konca. Wszystko u nas ok ale dokuczaja mi hemoroidy i zaparcia ostatnio. Do tego tydzien temu 3 dni pod rzad wieczorami mialam straszne bole. Malutka tak naciskala, chyba w kanal wchodzila, ze myslalam ze to juz... Jejku jaki booool... :-( Ale na szczescie przeszlo i mam na razie spokoj. Jutro wizyta u poloznej to sprawdzimy jak wagowo, ale juz dawno mi mowili ze mam sie nastawiac na ponad 4 kg
A juz przytylam w ciazy 13 kg i czuje sie jak barysznia!!!!!!! To tak w skrocie co u mnie.
Akuku- super ze w koncu sie wyspalac, kobietko pracujaca ;-). Jak Cie czytam to mi wstyd bo mam jedna coreczke w domu i czasem wymiekam...
Werci, Lidia, Panikara- lacze sie z Wami w bolu...
Sann- mi pomagal cieply prysznic na a potem masowanie okreznymi ruchami w kierunku sutkow, no i przystawianie czesto. Trzymam kciuki!
Milego dnia!
Milo ze mnie pamietacie i nie wywalacie ze stada
Nikomu nie zycze takich stresow i nerwow co przeszlismy z nia. Duzo by pisac ale po krotce chcialam Wam przedstawic i sie wytlumaczyc.
Mam tylko nadzieje ze nie zaszkodzilam malutkiej tymi nerwami.
Dziewczyny, chcialabym do Was kazdej slowko napisac, ale to niewykonalne

Trzymam za Nas wszystkie kciuki i mam nadzieje byc z Wami na bierzaco.
Ja zaczelam dzis 38 tydz. i wyczekuje konca. Wszystko u nas ok ale dokuczaja mi hemoroidy i zaparcia ostatnio. Do tego tydzien temu 3 dni pod rzad wieczorami mialam straszne bole. Malutka tak naciskala, chyba w kanal wchodzila, ze myslalam ze to juz... Jejku jaki booool... :-( Ale na szczescie przeszlo i mam na razie spokoj. Jutro wizyta u poloznej to sprawdzimy jak wagowo, ale juz dawno mi mowili ze mam sie nastawiac na ponad 4 kg
A juz przytylam w ciazy 13 kg i czuje sie jak barysznia!!!!!!! To tak w skrocie co u mnie.Akuku- super ze w koncu sie wyspalac, kobietko pracujaca ;-). Jak Cie czytam to mi wstyd bo mam jedna coreczke w domu i czasem wymiekam...
Werci, Lidia, Panikara- lacze sie z Wami w bolu...
Sann- mi pomagal cieply prysznic na a potem masowanie okreznymi ruchami w kierunku sutkow, no i przystawianie czesto. Trzymam kciuki!
Milego dnia!