reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Sierpniowe mamy 2015

reklama
Swietnie! Oby tak dalej!
Jak przejdzie nawał, będziesz produkować tyle ile odciagniesz/mała wypije. Popyt=podaz

Sann - SUPER!! Odciągaj i odciagaj, jak nie malej to do zamrazarki na ciezkie czasy!!!!

Jakby co to na zastoje najlepiej wsac liscie kapusty do zamrazarki, potem troche rozmrozic i nalozyc na piersi, ale moze Cie to nie spotka.

U nas w szpitalu jest bank mleka, pewnie dobry na takie okazje, jak nawał mleczny. W czwartek mieliśmy na szkole rodzenia o laktacji, warto było pójść, dowiedzieć się paru rzeczy, np. o diecie, ciekawe, jak to wyjdzie w praktyce. Moja siostra mówiła ostatnio, że mimo zaleceń, żeby karmić max co 3-4 godziny, nie budziła swojej Lenki i mała przesypiała nawet ponad 6 godzin. Ciekawe, jak to będzie u nas wyglądało.

Ja też nad ranem budzę się ze skurczem, ale zaraz po opróżnieniu pęcherza zasypiam i później w ciągu dnia nic nie mam.

sann odciagnij ile sie da a zaraz potem zimne okladyzrob przez 30min na piersi bo to zmniejszy produkcje i powtarzaj tak dlugo az nawal minie, a jak sa twarde i nie chce leciec to idz pod cieply prysznici bstdzo delikatnie pomasuj zeby zaczelo leciec

sann najlepiej pieluszki wilgotne wloz do zamrazarki zebybyly zimne, cztery sztuki, a potem wyjmij dwie i owin wokol piersi omojajac sutki, jak sie zrobia cieple to kolejne dwie i tak przez 30min, mi to bardzo pomoglo przy nawale, a poradzilia pielegniarka laktacyjna

reklama
Do góry