Angelika:)
Fanka BB :)
Link do: 25 bobasów i ich duzi przyjaciele PSY. PRZEPIĘKNE!
Zobaczcie jakie cudne... ❤
Jakby ktos miał jeszcze wątpliwości dziecko+pies
Zobaczcie jakie cudne... ❤
Jakby ktos miał jeszcze wątpliwości dziecko+pies
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nie wiem jaki kolor miałaś wcześniej ale ten jest slicznyMoje włosypo koloryzacji z jasnego blondu, póki co wstawiam zdjęcia incognito, bo chyba każdy może tu nas podglądnąć
@Mitka89 daj znać
@Truskaweczka2017 ty też napisz jak po badaniu jutro![]()
Witaj luska witamy serdecznie ja tez mam dwojke syn 4.5 i corka 3 latka a kiedy masz termin? Ja podobno 16 ale moja gin powiedziala wczoraj 19 sierpniaMnie też dziś głowa mocno bolała.Ja startuję nie z niską wagą więc mam nadzieję że nie przytyję dużo jak w obydwóch ciążach.W pierwszym trymestrze zawsze traciłam na wadze.Teraz też raczej mnie odpycha od jedzenia.
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Gratukacje guaranaHej dziewczyny, nie odzywam się bo czasu brak jak to przed świętami. Byłam dzisiaj u gina i widziałam mojego robaczkaserduszko bije. Jak jechałam to kompletnie nie umiałam skupic się na drodze, takie nerwy. Trzymam kciuki za wasze wizyty! Od przyszłego tygodnia idę na zwolnienie, jutro czeka mnie rozmowa z szefem...Przeziębienie odpuściło, powróciły za to inne atrakcje, na szczęście dostałam dużo imbiru od teściowej. Przynajmniej ciepło mi w stopy
Pytanie do mam które mają już starszaki. Kiedy mówić że będzie rodzeństwo? Moja córka czeka na to bardzo, ale to taka gaduła że zaraz wszystko wypapla.
Ps. Witam nowe mamcie i zmykam spać bo już mega późno.
Napisane na KIW-L21 w aplikacji Forum BabyBoom