Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Super że już skok minął. Dobrze, że to tylko kilka dni. Mnie też pewnie niedługo czeka. Ponoć skoki są co miesiac:/Heh u Nas też do niedzieli było kilkudniowe marudzę ie a wczoraj wrócił uśmiechnięty zadowolony Filip z masa nowych umiejętności:-) i znowu mata ukochana. Myślałam że marudzę od kataru ale to pewnie masz rację skok bo dużo nowych rzeczy ruchowo wczoraj prezentował. My dzisiaj bioderka i też w czwartek szczepienie :-)
Co Ty! Mój to tylko na pleckach i na brzuchu jak go sama położę. Ewentualnie ż brzucha na plecy to tak. Na boczkach strasznie nie lubi leżeć. I nie wiem może powinnam Go zmuszać. ...a ja mam pytanko czy Wasze pociechy mają rumience? Bo Staś od kilku dni ma takie czerwone poliki ale nie ma gorączki...a i gluty w kupce. Może to z przeziębienia????I nie wiem cxy szczepic juyro w takim razie...Czy Wasze dzieci przekręcają się z brzuszka na plecy i odwrotnie?

Śpi na boku, chociaż go klasę na plecach ale sam sie przewraca na bok, moze tak woli. Starszy nie przekrecal sie w tym wieku z pleców na brzuch i w niczym mu to nie zaszkodzilo . Zdrowy, silny chłopak, z szostka z wf-u!Może zabkuje dlatego tyle śliny? Możliwe że tak wcześnie? ..to mnie pocieszylas bo trochę się martwię że tylko na plecach ciągle leży. Na brzuchu wytrzymuje może z 10 min....Moj nie ma rumiencow ale podrazniona skore od śliny, po prostu ciagle wilgotno ma .
Olek przekreca się z plecow na brzuszek ale nie wiem czy odwrotnie, nie zwrocilam uwagi
Najsmieszniejsze jest to ze on nie lubi leżeć na brzuchu i jak sie przekreci to mowie: sam chciales !Śpi na boku, chociaż go klasę na plecach ale sam sie przewraca na bok, moze tak woli. Starszy nie przekrecal sie w tym wieku z pleców na brzuch i w niczym mu to nie zaszkodzilo . Zdrowy, silny chłopak, z szostka z wf-u!