Wieki nie pisałam, ale czytam na bieżąco, choć przyznaje że to trudne bo produkcja postów idzie pełna parą.
Kasiu bardzo mi przykro. Ale bądź silna dla synka i wierzę że wkrótce i Wam się uda! Trzymam kciuki!
Adeline, dobrze ze juz po. Teraz myśl pozytywnie i ja wierzę ze będzie dobrze! Musi byc! Innej opcji po prostu nie ma! Wszystkie sierpniowe mamy ostro trzymają za Was kciuki :*
Angelika wszystkiego co najlepsze z okazji urodzin, samych słonecznych dni, przespanych nocy, piersi tryskajacych mlekiem, i możliwie szybkiego i bezbolesnego porodu! :-) a ciacho wyglada mniam
Marii, to nnieźle zaszaleliscie na zakupach, świetnie!
Wszystkim dziewczynom gratuluję udanych wizyt i ciesze sie ze nasze maluszki zdrowo rosną

Ja miałam prenatalne w zeszłym tygodniu i wszystko jest dobrze. Uff. Serduszko bije, mozg podzielony na dwie polkole, dzidziuś ma dwie rączki, dwie nóżki, żołądek, kosci nosowe, mierzy okolo 7cm także długie bobo. Przeziernosc 1,5 więc w normie. Płci na razie nie znamy. Ważne że wszystko jest w porządku. A dzidzius tal szalał ze ciezko było cokolowiek zmierzyć, mały akrobata chyba rośnie.
Następna wizyta dopiero 28 lutego, kupa czasu i czekania.
A propo, moja córka też urodzona w lutym, dokładnie 28, haha. A miałam stracha bo w zeszłym roku byl rok przestępny i byl stres co by 29 lutego nie chciała wyskoczyć, haha.
Nie wiem co jeszcze miała m napisać, ale piwodze na wizytach i czekamy na wieści.