Ło rety, zjadłam kupne pierogi i mnie teraz brzuch boli.. w sensie, że flaki... koszmar.
Witamina C tak szybko wypłukuje się z organizmu, że branie tabletek tak na prawdę jest bezcelowe. Nie bez przyczyny zalecane jest 5 porcji warzyw lub owoców dziennie.
Na miliard procent
Są pewne rzeczy których nie kupuje się używanych i koniec kropka

No nie wyobrażam sobie kupić używanego np. laktatora, butów, bielizny czy butelek do karmienia dzieci.
Doczytałam o sznurówce

a chciałam napisać że coś głębiej może zatykać. Moja przyjaciółka wyciągnęła z takiego pojemniczka w pralce, taki kubełek pod filtrem, prawie 70zł w bilonie.
Były, były, pieluszki Huggies, na pewno pamiętasz. Przy Kubie je używałam, lepsze od pampersa, a cenowo niższe. Szkoda, że ich nie ma, są tylko z tej firmy te do pływania.
Jak Ci dadzą kredyt, mój Krzysiu dopłacał sobie do ZUSu żeby mieć na papierze wyższe dochody, bo mu sztucznie wypłatę podnieśli w pracy, by kredyt mu dali. I tak dostał mniej niż chciał.
A klimatyczne nad morzem? To jest kuriozum.
A na NFZ z piesem nie pójdziesz, a podatek za niego płacisz. Ale takie paradoksy pewnie w każdym kraju na świecie się znajdą.
Tru, tru...Pamiętam jak Kuba dopiero mi się urodził i stałam w kolejce w MOPSie, do kasy, po swój pierwszy w życiu zasiłek. Przede mną była kobieta w ciąży. Kasę wzięła, a ja ją jakiś czas później (wracałam z zakupów) widziałam pod monopolowym, nieźle już dziabniętą.