Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Właśnie jem obiad@Vanilia120 co u Ciebie ?
To dobre wiadomości, oby mała nie zwróciła obiadu i do domku.Najprawdopodobniej dziś córcia wychodzi do domu. Niestety zwymiotowala całe śniadanie i czekamy czy obiad się przyjmie. Jeśli nie zwróci to po południu jedziemy do siebie![]()
Właśnie jem obiadful wypas hehe.
A tak ogólnie to czekamy na wynik posiewu, który będzie w poniedziałek lub we wtorek i wtedy też zapadnie decyzja o pessarze.w poniedziałek pewnie zmierza mi też ponownie szyjke. Brzuch mnie już nie boli jak na okres, bo dostałam bardzo dużo kroplowek z magnezem. Najbardziej to się chyba cieszę że sterydow na pluca. Mysle pozytywnie wiec musi byc dobrze!
mam pytanie dziewczynykto napiszę mi co po kolei trzeba zrobić, i gdzie się udać, jak maluszek już się urodzi?
chodzi mi o sprawy związane z maluszkiem i z pracą o macierzyńskie
![]()
Trzymam kciuki za córkę :*Najprawdopodobniej dziś córcia wychodzi do domu. Niestety zwymiotowala całe śniadanie i czekamy czy obiad się przyjmie. Jeśli nie zwróci to po południu jedziemy do siebie![]()
Czyli wszystko idzie w dobrym kierunkuWłaśnie jem obiadful wypas hehe.
A tak ogólnie to czekamy na wynik posiewu, który będzie w poniedziałek lub we wtorek i wtedy też zapadnie decyzja o pessarze.w poniedziałek pewnie zmierza mi też ponownie szyjke. Brzuch mnie już nie boli jak na okres, bo dostałam bardzo dużo kroplowek z magnezem. Najbardziej to się chyba cieszę że sterydow na pluca. Mysle pozytywnie wiec musi byc dobrze!
Na pewno trzeba zarejestrować dziecko w urzędzie (teraz pd czerwca można internetowo).mam pytanie dziewczynykto napiszę mi co po kolei trzeba zrobić, i gdzie się udać, jak maluszek już się urodzi?
chodzi mi o sprawy związane z maluszkiem i z pracą o macierzyńskie
![]()